Viralno

upucala ga

PrethodnoSljedeće

VIDEO: Osobna trenerica se suprotstavila ljigavom liku koji je buljio u nju u teretani

Izvor: Tik Tok Screenshot

Rekli su nam “ma u teretani ti svatko gleda samo sebe” kada smo na početku našeg sportskog putovanja nesigurno dvojili trebamo li u teretanu. Povjerovali smo im i odlučili smo probati. Danas, nakon višegodišnjeg iskustva u različitim teretanama, ta tvrdnja treba glasiti “ma u teretani ti VEĆINA ljudi gleda samo sebe”. Ima i likova koji bacaju zjake i neprestano bulje okolo.

Osobna trenerica Heidi Aragon je na svom TikToku objavila ljigavog lika koji je neprestano buljio u nju. Bilo joj je neugodno dok je radila čučnjeve, u jednom trenutku je čak pozvala i muža da vježba pored nje, ali ljigavog lika to nije smetalo.

@fit_with_heidi

Don’t sit there and tell me you’re not doing something when I have proof. 😡 #gymtok #fittok #influencer #viral #trending #tiktok #fitness #gym #gymgirl #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #gymcreeps

♬ Real As It Gets – Lil Baby

Nakon što joj je dosadilo biti objektom pogleda, otišla mu se suprotstaviti. Rekao joj je da samo gleda okolo, a ona mu je rekla da ima sve snimljeno jer snima svoje vježbe.

Možete se diviti LJUDSKIM tijelima, primijetiti ih i nastaviti sa svojim treningom, ali svi zaslužuju osjećati se sigurno i ugodno u bilo kojem prostoru.

Svaka čast, Heidi.

TAGOVIfitness trenerica seksizam tik tok