Video

PrethodnoSljedeće

VIDEO: Reklama za novu Hondu obara čak i žene s nogu

Neke mrcine auto-industrije igraju na sigurno: elegantne reklame u kojima se izmjenjuju kadrovi linija novog luksuznog automobila, eventualno koja privlačna djevojka i to je otprilike to. Na kraju neki glas u tipu Tarika Filipovića nešto promrmlja i reklama je gotova.

honda2

Marketinški stručnjaci iz Honde odlučili su se ipak malo više potruditi. Povodom izlaska novog modela automobila na tržište, 2015 Civic Type R, osmislili su kampanju koja je postala instant uspješnicom.

Isfurali su dosad neviđenu foru da u isto vrijeme možete promatrati dvije paralelne radnje unutar samo jednog videa – potrebno je samo pritisnuti i držati tipku slova ‘r’ (jer ipak se radi o tipu ‘R’ novog Civica).

honda4

Priča je zapravo poprilično stereotipna – dobar frajer vozi bijeli, a loš crveni (ok, očekivali bismo crni) auto. Dobri frajer ima dvoje djece, a loš dva kompanjona s kojima krade umjetnine po svijetu (ili Rijeci, obzirom da se dio reklamnog spota snimao baš u tom našem gradu).

Ipak kraj ove dvostruke priče daje naslutiti zanimljiv obrat – je li kriminalni ‘master mind’ zapravo inspektor koji kradljivce umjetnina privodi ruci pravde, a dobri tatek zloćko s ponekim skrivenim asom u rukavu? U svakom slučaju, na kraju videa obje verzije lika zamijene automobile – dobri tatek uđe u crveni, a zli krimos u bijeli. Pa si vi mislite!

Tatek je vjerojatno inspektor koji danju razvozi djecu u školu, a noću postaje super-junak, ali da su to odlično i komplicirano prikazali, definitivno jesu.

U svakom slučaju, vrijedi pogledati. Video pogledajte OVDJE.

TAGOVIauto automobili honda Hrvatska reklama

Komentiraj