Viralno

Izurlali smo se

PrethodnoSljedeće

VIDEO YouTube kanal koji će vas sa svojim pixel vizualima nasmijati do vaših geekovskih suza

Naslovna fotografija: Dorkly/YouTube

Volimo pop-kulturu 90-ih, ali i 2000-ih. To je doba našeg djetinjstva koje nosi lijepe uspomene. Između ostalog, to je razdoblja bezbrižnog gameanja. U ovoj 2020. smo se vrlo rado vraćali misaono u taj siguran prostor kada nam je na trenutke postalo teško.

To je definitivno jedan od razloga zašto imamo Nintendo Switch s Pokemonima.

Nedavno smo na internetu pronašli kanal koji toliko odgovara našim mjerama humora da smo se nakon samo četiri videa pretplatili i čak smo jedan lajkali.

S obzirom na to da smo vrlo teški na like okidaču – ovo je velika stvar.

Kanal se zove Dorkly te nudi pregršt humorističnog sadržaja.

Mi smo umirali od smijeha na njihove kratke Pokemon rugačine u pixel stilu koji možete vidjeti u igrama Pokemon Fire Red i Leaf Green.

Naslovi poput (prevodimo) “Pokemoni koji su nezadovoljni svojom evolucijom”, “Kada bi pokemon evolucije bile realističnije” ili “Zašto Pokemoni ne bi trebali posjećivati svoj rodni grad” su nas navukli na kanal i pronašli smo hrpetinu sadržaja.

Brojke su im na jako puno videa prelaze milijunske preglede. Super Mario, Zelda i Sonic im nisu strani likovi u vrlo sličnom sadržaju.

Imaju i svoju “Today in Nerd History” seriju, ali to im još nije zaživjelo kao kratki pixel videi – naglasak stavljamo na još.

Dijelimo s vama najpopularniji sadržaj, možda se i vi navučete zajedno s nama.

TAGOVIDorkly youtube