Viralno

ma daj mrš

PrethodnoSljedeće

Youtuber osuđen na zatvor jer je beskućniku dao Oreo kekse ispunjene pastom za zube

Oreo keksi koji umjesto svog dobro poznatog punjenja imaju pastu za zube? Jako loša i nekreativna fora. Zbog svoje nekreativnosti i okrutnosti jedan Youtuber će u zatvor. Nadamo se.

U siječnju 2017. godine, Youtuber iz Barcelone koji se predstavlja kao ReSet., a zapravo se zove Kanghua Ren (od milja ga zovemo Renault Kangoo) je jednom beskućniku dao kekse ispunjene pastom za zube.

Sud u Barceloni ga je osudio na kaznu zatvora od 15 mjeseci te novčanu kaznu od 22 tisuće eura. Ne zbog lošeg sadržaja na Youtubeu nego zbog kršenja “moralnog integriteta”. Također – mora ugasiti Youtube kanal i sve social media račune na pet godina. Yes, pravda je dostižna.

Ovaj mali govnar (ispričavamo se što nismo pretjerano objektivni i dosadni) ima 1.2 milijuna pretplatnika, a od videa s beskućnikom je zaradio oko 2 tisuće eura. Beskućnik je izjavio za lokalne novine El Pais kako nikad u životu nije tako grozno tretiran.

“Možda sam pretjerao. Ali gledajte to s pozitivne strane. Ovo će mu pomoći očistiti zube. Mislim da nije nikad oprao zube otkad je postao siromašan.”

Kao što smo rekli – mali govnar.

Ovo mu je prvi prijestup, možda ne provede vrijeme u zatvoru zbog toga, ali barem Internet neće morati trpiti njegove usrane prankove još barem pet godina. Nadamo se da će se do onda opametiti.

TAGOVIprank youtuber zatvor

Komentiraj