Fotke

„Ja biram tebe!“

PrethodnoSljedeće

Zaruke u stilu Pokémona! Pogledajte kako je ovaj obožavatelj zaprosio svoju djevojku

Izvor: Screenshot/reddit/Onebeardo

Korisnik Reddit društvene mreže, na stranici za obožavatelje Pokémon franšize, r/pokemon, objavio je fotografiju na koju je reagiralo skoro 20000 ljudi.

Na fotografiji se vidi kutija za zaručnički prsten, dijamantni zaručinički prsten te Pokémon karta prilagođena za prosidbu. Kutija je oblika Master ball lopte, što je dokaz da je korisnik jako dobro promislio o svim elementima prosidbe, jer u igrici, ovu loptu trener može dobiti samo jednom, a posebna je i jer ima stopostotnu šansu ulova željenog Pokémona, prenosi ladbible.com.

She said yes folks
by u/Onebeardo in pokemon

Uz prekrasnu kutijicu i prsten, ovaj redditor djevojci je poklonio i individualiziranu Pokémon kartu. Atributi koji su inače sastavni dio svake karte, usklađeni su za ovu situaciju te na njima piše da karta sadrži visokih 200 HP (Health points, tj. životni bodovi) te samo jedan napad, a to su zaruke.

U opisu karte piše „Ja biram tebe“, što je poznata izjava Pokémon trenera u igrici i  animiranim serijama te filmovima, a na dnu je napisano „Odaberi i ti mene

Komentatori i obožavatelji franšize oduševljeni su ovim potezom i dobro promišljenom prosidbom.

„Da me potpuni stranac ovako zaprosi, pristao bi“, zaključio je jedan redditor.

TAGOVIindividualizirana Pokémon karta Ja biram tebe Master Ball obožavatelji Pokémona Pokémon prosidba Pokémon zaruke reddit