Video

Howdy Doody voli vožnju

PrethodnoSljedeće

Zaustavila ga je policija zbog ljubimca na suvozačkom sjedalu! Čudno je što je riječ o biku

Izvor: YouTube screenshot/WFAA

Svima nam je poznato kako je pas čovjekov najbolji prijatelj, no očito nije jedina domaća životinja koja voli vožnju. Isto vrijedi i za voljenog bika, po imenu Howdy Doody, kojeg je ovaj  tjedan, policija u Nebraski zaustavila u prometu, što je rezultiralo viralnom snimkom, koja je u konačnici dovela do objave ovog članka.

Prema Complexu, policija su upozorili na automobil u kojem su muškarac i nešto što nalikuje na kravu. Međutim, pokazalo se da je životinja veliki bik pasmine Watusi, koji je komično stršio sa suvozačevog sjedala u automobilu. Vozača, Leeja Meyera, naposljetku su zaustavili policajci koji su se odazvali na poziv.

U odjeljku s komentarima navedenog izvješća, ljudi koji su upoznati s bikom kritizirali su policiju zbog njihove reakcije, a jedna je osoba primijetila da prijateljski raspoložena životinja ima istaknutu ulogu u godišnjoj paradi svake godine.

„Ostavi tipa na miru”“, napisala je jedna osoba i nastavila „S njim bik ide posvuda i mnogi građani [vole] vidjeti njega i bika.“.

TAGOVIautomobil bik howdy doody ljubimac nebraska video viralno vožnja na suvozačkom sjedalu