Viralno

carski

PrethodnoSljedeće

Rugala se mužu zbog umotavanja božićnog poklona. Vidite li vi problem? Mi ne

Liz Wilkinson je na društvenim mrežama objavila fotografiju poklona koji se nalaze ispod bora. S jedne strane vidimo njene pažljivo ukrašene poklone, a s druge strane vidimo kako je to njen muž odradio – poznavajući muku pakiranja toga, vjerujemo kako je on to napravio jednako pažljivo.

On možda nije koristio ukrasni papir, ali vidjeli smo slične instalacije koje su u muzejima suvremene umjetnosti koštale čitavo bogatstvo. Mi ne znamo je li njen muž Mark studirao na akademiji te koliko njegov način ukrašavanja ima umjetničku težinu, ali kontekst nastajanja ovog djela nam je vrlo jasan.

Teško je lijepo zamotati poklone!

Liz je na svojoj objavi prikupila preko 2,000 reakcija i komentara. Mnoge žene su se javila sa sličnim iskustvom koje su znali nazivati božićnim zločinom.

Žao nam je što većina zapadnog svijeta ima jedan standard ukrašavanja božićnih poklona koji ni mi nažalost ne možemo ispuniti… Ne znamo jednostavno kako saviti rubove i koje dužine moraju biti kako bi se savršeno poklopilo.

Hvala svim trgovinama koje imaju svoju “službu” za ukrašavanje poklona. Olakšavate nam Božić.

Svakako, mi smo na Markovoj strani, vjerovali ili ne. Pogotovo iz razloga jer je ovo bila njegova spačka koja je totalno upalila i to na višoj razini. Samo nastavi majstore.

TAGOVIbožić omoti