Viralno

ovo moraš znat

PrethodnoSljedeće

Žene su nam iskreno otkrile najveće (i najbolnije) greške koje muškarci rade u krevetu

“Žene s Reddita, koje su najveće greške koje muškarci rade u krevetu”, na popularnoj stranici pitao je korisnik pod imenom u/Negral.  U više od 500 komentara, žene su se raspisale o tome što ih najviše smeta u krevetu, a javio se tu i pokoji muškarac koji je hrabro pred čitavom internetskom zajednicom priznao i svoje failove.

Izdvojili smo najzanimljivije.

  1. Pazi kakvi su ti prsti i ruke

Jedna korisnica je tako napisala: “Ako želiš koristiti prste, odreži j**** nokte”. Druga se odmah nadovezala: “I operi svoje proklete ruke.” “Povezano s time, predigra nije samo ljubljenje, a onda zabijanje prsta u mene”, nastavila je treća u jednako revoltiranom tonu.

2 . Veličina ne nadoknađuje nedostatak vještina

Sve je već rečeno o ovome, no mi bi ipak da je i veliki i tehničar.

3. Ne biti previše ozbiljan

U redu je biti blesav i smijati se. Ako se oboje zabavljamo, obojica smo dovoljno opušteni da komuniciramo što želimo, a što ne volimo.

4. Svako malo promijeni nešto

Seks u istim položajima, u isto doba dana, i bez ikakve promjene, može stvarno biti dosadan. To što je nešto prije palilo, ne znači da će uvijek.

5. Glasnije!

Također, kad tražimo da budete vokalniji, ne znači da trebate pripovijedati o svemu. Dovoljna je samo potvrda s vremena na vrijeme da uživate u onome što radimo. 

6. Radi TO što radiš

Kad ona kaže “nemoj stati” ili “nastavi”, to ne znači da trebaš krenuti snažnije ili brže. To znači da si napokon pogodio i da želi da nastaviš raditi točno ono što radiš.

7. It’s not you, it’s me

Puno likova pretpostavlja da žene mogu svršiti od vaginalnog seksa, što neke mogu, ali 70% žena treba stimulaciju klitorisa kako bi mogle doći do orgazma. Kao, ne j**** me loše, jednostavno ne mogu svršiti ako radiš samo to.

8. Pazi s jezikom

Jednom sam imala frajera koji je bio izrazito agresivan s jezikom, ali na najgori mogući način. Ponašao se kao perilica rublja koja je bila jako uzbuđena zbog pranja. Užasno iskustvo i nikad se više nismo spetljali.

9. Slušaj

Kad vam kažemo što želimo / volimo, poslušajte. Stalno nam kažu da ne govorimo što želimo. Znam mnogo žena koje to rade, a frajer umjesto toga i dalje radi ono glupo sranje koje je vidio na porniću.

10. Nikad dosta predigre

I za kraj, završit ćemo sa zaključkom jedne korisnice koji kaže sve.

“Žene vole biti s muškarcima koji vole žene. Ne s nekim tipom koji samo traži rupu. Ne napadaj klitoris. Počni polako, a zatim ubrzaj. Glasaj se, smij. Operi jebene ruke, sredi nokte i operi plahte. Ne budi lijen. Ako se potrudiš, ona će se potruditi da ti je dobro. Ako to ne učiniš, ona će se slatko nasmiješiti i potapšati te po glavi. I krenuti dalje.”

TAGOVIreddit seks