Zabava

Aside Banners

10.000 prije Krista | 10000 BC

Odgledali smo još jedan u nizu veći-od-života spektakl Rolanda Emmericha. Idealan film za domaće televizije i njihove blagdanske šeme.

Piše , Objavljeno

10.000 prije Krista

10.000 prije Krista

Prije 12.008 godina živio je narod koji se bavio lovom, pritom ne mislimo na novce. A onda došli zli ljudi na četveronogim zvijerima (čitaj konjima) oteli plavooku ljepoticu Evolet, a mladi D-Leah, zajedno sa još tri ratna druga krenuo ju spasiti.
Spustili se oni s planine, došli u džunglu, a kad tamo dinosaurusi. Onda došla pustinja, a tamo se D’Leah sprijateljio sa sabljastim tigrom i brojnim plemenima koji ne pričaju engleski te zajedno s njima odluči krenuti u rat protiv zajedničkog neprijatelja.

I krenuše oni pustinjom, kroz koju još nitko nije prošao i došli na kraj puta, a kad tamo piramide, robovi i faraoni. Da skratimo ako vam se svidio Apocalypto stare pijandure Mela Gibsona, ovo je identični film, ali s drugim krajolikom, lošijom režijom i razumljivim govornim jezikom.

Oprez! zajebani mamuti na putu

Oprez! zajebani mamuti na putu

Univerzalni vojnik – Stargate – Independence Day – Godzilla – Patriot – The Day After Tommorow – 10000 BC – 2012. Ovaj popis koji smo vam predočili su filmovi iza kojih stoji hit-mejker Roland Emmerich. Sve odreda spektakli koji na box officeu zarađuju kamaru novaca, osim naravno posljednjeg jer «2012» bi se u kinima trebala pojaviti tek nagodinu. Radnja spomenutog filma baviti će se legendom Maya prema kojemu će 2012 godina proraditi priroda i dovesti do kataklizme. Zvuči poznato. Zar ne? Jel netko spomenuo «Dan poslije sutra»?

Nikada Emmerich i njegov nekadašnji producent Dean Devlin nisu željeli snimati ništa drugo nego pop-corn zabavu i to im je do sada i uspijevalo. Jer bez obzira koliko su plitki i priglupi filmovi koje smo već naveli, posebice njihovi uvijek problematični završetci, priznajte koliko ste puta svaki od navedenih naslova pogledali. Istina je da su tome krive i domaće televizije koje nas siluju do iznemoglosti jednim te istim programom, a Emmerichovi filmovi su idealni za cijelu obitelj. Barem su bili do sada.

Idesh! preporuka:Lošija verzija Apocalypta. Pa vi odlučite sami.
Redatelj:Roland Emmerich
Uloge:Camilla Belle, Steven Strait, Cliff Curtis
Trajanje:109 minuta

TAGOVI10000 bc 10000 prije krista Camilla Belle Cliff Curtis film Roland Emmerich Steven Strait

Komentiraj