Zabava

Aside Banners

Aesop Rock – None Shall Pass

Dvojimo treba li navaliti s klišeima poput �ovo je najbolji album godine�, ali svakako računajte s tim da će se naći na mnogim �best u 2007.� listama.

Piše , Objavljeno

Nije tajna da je Aesop jedan od najboljih i najkompleksnijih tekstopisaca, ali nikad do sada album nije bio ovako cjelovit i zaokružen, jer ovdje ne govorimo samo o odličnim tekstovima na koje smo ionako navikli, već više o ubojitim instrumentalima koji su napokon na razini tekstova. Bez obzira na to što vojske backpackera mislile o njegovim prijašnjim radovima.

Aesop je znao tu i tamo zastraniti. Nisu to bili veliki zajebi, ali dovoljni da mu skenjaju album. Ali None shall pass sve to vraća na pravi put jer od odličnog starta s Keep Off The Lawn (koja neodoljivo podsjeća na Cageov Good Morning) jasno vam je da vas ovaj čovjek neće podjebavati mekim MTV soundom za maloljetnike, retarde i izdavače. Ovo je album zbog kojeg još uvijek slušamo rap i vjerujemo da za žanr postoji bolje sutra.

Njegovi su tekstovi teško probavljiva poezija koja se odbija od praznoglave i povodljive mase koja albume kupuje samo ako su savršeno natopljeni reklamom i zaprženi opetovanim silovanjem singlovima. Neovisno o tome volite li rap ili ne, ovo je odličan album.

Idesh! Preporuka:Apsolutno i obavezno nabaviti!

TAGOVIaesop rock album rap

Komentiraj