Film i TV

S.H.I.E.L.D. od sada i u seriji

Aside Banners

Prvi trailer za nadolazeću seriju o Marvelovim superjunacima

Piše , Objavljeno

U zadnjih nekoliko godina svjedoci smo potpune dominacije strip junaka, pogotovo iz Marvelovog svemira, koji svakih nekoliko mjeseci pune kino dvorane. Došlo je vrijeme da zažive i na malim ekranima.

shield

Agents of S.H.I.E.L.D. je ime igre, a teren je svima nam dobro poznati Marvel strip svemir, u kojem caruju junaci poput Iron Mana, Thora i Captain Americe. Ipak, premda će se tu i tamo referirati na ove likove, nova serija kreće drugim smijerom, te se bavi agentima supertajne organizacije S.H.I.E.L.D. Njihov zadatak će biti da iz epizode u epizodu rješavaju neobične slučajeve na rubu znanosti, koji potencijalno mogu ugroziti naš planet. Dakle, kao da uzmete najbolje od Dosjea X i Fringea, te to podebljate sa specijalnim efektima i nabrijanim akcijskim scenama. Ne znamo za vas, ali mi smo kupljeni.

Trailer za Agents of S.H.I.E.L.D:

Televizijska kuća koja stoji iza ovog projekta je ABC, a kreator serije i redatelj njezina pilota je Joss Whedon (Buffy, Firefly, The Avengers). U cipele specijalnog agenta Phila Coulsona, vođe ove specijalne postrojbe, tako će još jednom ući Clark Gregg. Lik Coulsona je dobro poznat iz filmova poput Thora i The Avengersa, a u potonjem čak i pogiba (biti će zanimljivo vidjeti kako su ga točno ‘oživjeli’). Društvo u ekipi mu prave Melinda May (Ming-Na Wen), pilotkinja i stručnjak za oružja, Grant Ward (Brett Dalton), moralna vrtikala, Skye (Chloe Bennet), mlada stručnjakinja za računala, te mnogi drugi specijalci, svaki sa svojim područjem ekspertize.

shield

Kako smo već rekli, ekipa će u svom posebno dizajniranom teretnom avionu putovati svijetom (čitaj, SAD-om), te se baviti slučajevima koje možemo jednom riječju opisati kao ‘onostranskim’. Sve će to dakako biti dobro zapakirano u Marvel svemir, te se doticati, i u jednu ruku nastavljati, na priču iz filmova. Serija će se početi emitirati u rujnu ove godine, taman oko datuma najavljenog novog nastavka Thora.

TAGOVIabc iron man marvel s.h.i.e.l.d. serija Thor

Komentiraj