Film i TV

Electro rastura!

Aside Banners

Ako će The Amazing Spider-Man 2 sav biti ovakav, bit će to akcija godine!

Piše , Objavljeno

Prvi trailer za nove avanture Čovjeka-pauka ostavio nas je prilično ravnodušnima, ali sada su stvari napokon sjele na svoje mjesto u najboljoj filmskoj najavi ove godine!

spiderman 2

Moramo priznati da nismo bili nimalo zadovoljni prvim trailerom za The Amazing Spider-Mana 2, koji je izgledao previše mlako i dosadnjikavo, s neprijateljima koji nisu ni do koljena dobrom starom Pauku. Izgleda da su se redatelj Marc Webb i ekipa iz Marvela odlučili odužiti fanovima i povodom Super Bowla pustiti novi, gotovo četiri minute dugačak trailer koji… rastura!!!

Da, da… to je Spidey kojega volimo! Nabrijana akcija, malo vrckavog humora uz prstohvat teške drame i imamo vjerojatno najveći kino hit prve polovice ove godine. Ovaj put će se Spider-Manu/Peteru Parkeru (Andrew Garfield) suprotstaviti Electro (Jamie Foxx) i Rhino (Paul Giamatti), a izgleda da bismo mogli susresti još neke nove i stare poznanike, poput Green Goblina, Vulturea i Dr. Octopusa. Naravno, i dalje traje vrckava romanca između Petera i prekrasne Gwen Stacy (Emma Stone), a ovom se veselom društvancu pridružuje i bogati nasljednik Harry Osborn (Dane DeHaan). Opa, izgleda da su svi pozvani na ovaj tulum!

The Amazing Spider-Man 2 – trailer:

Što reći osim… opako!! Čak se i najveći protivnici modernih i nabrijanih dubstepiranih trailera, koji ukratko prikažu gotovo sve što će se u filmu dogoditi i bombardiraju gledatelja tisućama sličica i zvukova, moraju priznati da se radi o jednoj od najboljih najava u posljednjih nekoliko mjeseci, a vrhunac je definitivno Electrova glazbena tema, za koju dajemo lijevo jaje ako ju itko pronađe na internetu u cijelosti. Ne samo da rastura u glazbenom smislu, nego od trasherskog CGI šupka iz prvog trailera čini jednog od najzanimljivijih filmskih negativaca koje smo vidjeli u zadnje vrijeme.

The Amazing Spider-Man 2  u kina dolazi već 2. svibnja, te i službeno otvara sezonu ljetnih blockbustera. Odmah će uči u klinč s drugim Marvelovim superjunakom, Captain Americom (čiji trailer gotovo podjednako rastura), koji u distribuciju kreće u isto vrijeme. S obzirom na viđeno i pop-kulturnu važnost ove dvojice likova, prilično je jasno koji će od njih odnijeti pobjedu…

TAGOVIblockbuster marvel Spider-Man superjunak The Amazing Spider-Man

Komentiraj