Zabava

Ovo je kao buđenje iz Matrice!

Aside Banners

Ako ste se ikada zapitali kako bi likovi iz ‘South Parka’ izgledali u stvarnom životu, evo vam odgovora!

Piše , Objavljeno

S poznatom smo se četvorkom iz malenog gradića South Parka upoznali itekako dobro u proteklih 18 sezona, a sada smo napokon saznali kako bi izgledali u stvarnom životu!

southparkStan, Kyle, Kenny i naravno, Cartman nas već punih 18 sezona uveseljavaju svojim nevjerojatnim doživljajima u i oko malenog gradića South Parka, ali tijekom svih dosadašnjih 254 nastavaka nismo imali prilike vidjeti kako bi njihovi prilično loše animirani likovi (tako se za svoj rad vole šaliti Trey Parker i Matt Stone) izgledali u stvarnosti. Istina, u epizodi I Should Have Never Gone Ziplining (16. sezona) ih upoznajemo kroz segmente live akcije, ali su tada dosta stariji nego u ostatku serije. Sada ih pak prvi put vidimo kao prave, žive 11-godišnjake!

South Park – Grounded Vindaloop:

U posljednjoj epizodi nazvanoj Grounded Vindaloop radnja se vrti oko Oculus Rift seta za virtualnu stvarnost i filmova koji su usko povezani s ovakvim i sličnim konceptima (poput Matrixa), a na kraju epizode Stan skida svoje virtualne naočale i otkriva da je cijelo vrijeme zapravo igrao igricu prilično šugave grafike iliti ono što znamo kao animiranu seriju South Park, dok su ga njegovi frendovi gledali. Kao šlag na tortu, poslije završne špice na par sekundi vidimo i Buttersa koji je pun pogodak! Ipak, koliko god ovo bilo fora, draža nam je naša dobra, stara “loša” animacija od ove dosadne realnosti…

TAGOVIanimacija matrix oculus rift south park stvarnost virtualna stvarnost

Komentiraj