Film i TV

Horor!!!

Aside Banners

Američka će radijska postaja 24 sata dnevno puštati Beyoncé… zauvijek!

Piše , Objavljeno

Radijska je postaja News24 odlučila iz temelja promijeniti svoj format i umjesto cjelodnevnih vijesti puštati samo i jedino Beyoncé!

Još su tamo davne 1979. godine The Bugglesi opjevali smrt radijske zvijezde, a u današnje se vrijeme to uistinu i ostvaruje. Šablonizirani copy-paste programi, botovi koji biraju glazbu na random i reklame kao zamjena za kvalitetnog voditelja, eh… sumorna je budućnost ovog medija! Na svu sreću, kod nas još uvijek nisu zaživjele “specijalizirane” radijske postaje koje po cijeli dan puštaju opus jednog jedinog izvođača, ali samo je pitanje vremena kada ćemo papučarski kopirati ovaj američki trend.

Postaja News24 iz Houstona koja se, kako joj ime kaže, bavi vijestima i to 24 sata dnevno, odlučila je iz temelja promijeniti svoj format te kvalitetno novinarsko izvještavanje zamijeniti isključivo glazbom američke r’n’b pjevačice Beyoncé. To će obuhvatiti sve što je ona ikada radila, od vremena Destiny’s Childa preko solo karijere pa sve do dueta s Jay-Z-jem. Beyoncé je odabrana jer ima popriličnu količinu pjesama “na lageru” i realno je vjerojatno najveća ženska diva trenutno u SAD-u, ali brate pa i Jasmin Stavros bi nam dojadio nakon 3 dana neprekidne vrtnje… a onda znaš koliko je sati!

Naravno, ovakva je radikalna programska promjena uzrokovana nedostatkom novca, tojest gubitkom istog na račun pada slušanosti i opće nezainteresiranosti publike za vijestima pa će tako ekipa od 47 novinara koji su do sada radili na radiju morati potražiti svoju sreću negdje drugdje. Njih će zamijeniti konzola veličine poveće pisače mašine postavljena u sobicu površine 2×2 u koju će doći neki čiko i stisnuti tipku ON, a onda slijedi 24 satna vrtnja jedne jedine pjevačice i horor koji bi mogao trajati do kraja vremena! S druge strane, zamislite sreću kada nakon mjeseci i mjeseci slušanja ove stanice napokon čujete neku novu stvar… to se vjerojatno ne može opisati riječima!

beyonce 3Inače, ovo nije revolucionarna novina jer su se slične stvari događale i prije tijekom rekonstrukcija programa radio postaja. Tako je 2001. godine u Rochesteru nekoliko tjedana svirala samo i isključivo ABBA, a početkom je godine na jednoj postaji u San Franciscu par dana svirao isključivo Nellyev Hot in Herre. Ipak, nikada se do sada ovakvo stanje nije zadržalo na neodređeno vrijeme, tako da Beyoncé uistinu ima tu čast započeti jedan sasvim novi, dijabolični trend…

TAGOVIbeyonce r'n'b radijska postaja radio SAD vijesti

Komentiraj