Film i TV

Uredski crtić

Aside Banners

Animirani film napravljen u potpunosti od uredskog pribora ostavlja bez daha

Piše , Objavljeno

A Girl Named Elastika je kratki stop motion filmić s uistinu genijalnim konceptom, koji je toliko svakodnevan da nam nije jasno kako se nitko toga nije sjetio prije!

elastica

Animator Guillaume Blanchet je jedan od onih umjetnika koji dokazuju da ne moraš izmišljati brda i doline kako bi bio originalan i kreativan, već jednostavno treba malo bolje promotriti neke svakodnevne stvari i pokušati ih primijeniti na sasvim nov način. Naravno, nije dovoljno samo skužiti nešto, treba to znati i realizirati! Guillaume je to učinio s uredskim priborom, te uspio složiti tri minute vesele i zabavne priče o djevojci koja se zove Elastika i spremna je za svoju avanturu života.

Kako bi ispričao tu priču, Guillaume i njegovi suradnici su koristili samo pribadače, elastične gumice i klasičnu plutenu oglasnu ploču (uz malenu pomoć običnog papira), a različite boje su pomogle kreiranju cijelih gradova, automobila, brodova i pustih otoka. Naravno, ovakvo nešto nije moglo proći nezapaženo niti od struke, tako da A Girl Named Elastika pobire nagrade na apsolutno svakom festivalu na kojem se natječe, a mi se nadamo da je to samo početak.

A Girl Named Elastika – kratki film:

TAGOVIa girl named elastika animirani film crtić kratki film kreativno originalno stop motion uredski pribor

Komentiraj