Zabava

Smack his bitch up

Aside Banners

Anonymous ima novu metu – Keith Flint iz Prodigya dobio posljednje upozorenje!

Piše , Objavljeno

U stankama svog cyber-rata protiv banaka, svjetskih moćnika, zlostavljačkih vlada i ISIS-a, Anonymousi su pronašli vremena obračunati se s ludim Keithom Flintom.

Keith Flint - The ProdigyMožda vam ime Keith Flint malo znači, ali ako kažemo da se radi o nabrijanom “pjevaču” Prodigya poznatom po vjerojatno najluđim frizurama u svijetu glazbe, stvari postaju malo jasnije. Osim što već gotovo 30 godina u kontinuitetu rade ponajbolju elektronsku glazbu na tržištu, Prodigy i njihovo zaštitno lice Flint su se svojom umjetnošću profilirali veliki borci protiv moćnika, svjetskih vlada i establišmenta, a njihove kritike društva su uvijek nailazile na dobar odjek kod publike.

No izgleda kako je Flint u posljednje vrijeme malo zastranio, pa ga se sve češće viđa kako sa svojim novim prijateljima, uključujući lokalne političke moćnike (torijevske “kriminalce”) jaše po šumama britanskog okruga Essex i odlazi u lov, a neki čak spominju i moguće gonjenje lisica, vjekovnu mučnu tradiciju koja je odnedavno (na sreću) zabranjena u Velikoj Britaniji. Sve ovo je zapelo za oko i ekipi iz Anonymousa, koja je između napada na vladine i bankarske ustanove te Islamsku državu našla vremena da upozori Flinta kako se njegovo ponašanje više neće tolerirati.

Poruka Anonymousa Keithu Flintu – video:

U kratkoj, ali moćnoj objavi čiju glazbenu podlogu čini Narayan, jedan od starih klasika Prodigya, prozivaju Flinta zbog njegovih akcija i napominju kako je nekoć bio simbol borbe protiv političke gamadi, a sada se intenzivno druži s njima i to čineći gnjusne stvari prema onima koji to najmanje zaslužuju – životinjama. Anonymous izričito ističe kako se ne radi o prijetnjama već upozorenju, a Flint ima godinu dana da odluči na koju će se stranu prikloniti: onu moćnika ili običnog čovjeka. Keithe, nemoj nas iznevjeriti!

TAGOVIAnonymous keith flint okrutnost Prodigy upozorenje zaštita životinja životinje

Komentiraj