Zabava

He'll be back!

Aside Banners

Arnold Schwarzenegger potvrdio kako će biti i u ‘Terminatoru 6’

Piše , Objavljeno

Iako je tek završio snimanje SF spektakla Terminator Genisys, Arnold Schwarzenegger već najavljuje kako će se pojaviti i u sljedećem nastavku, a moguće je da bude i u sedmom!

terminatorSvi smo itekako uzbuđeni zbog novog nastavka uvijek popularne Terminator franšize, a posebno nas veseli što ćemo u jednoj od glavnih uloga ponovno gledati jednog i jedinog Arnolda Schwarzeneggera. Kako je Terminator Genisys svojevrsni reboot i vraćanje cijele priče o uništenju čovječanstva, ustanku robota i putovanju kroz vrijeme kako bi se promijenila prošlost, trebalo je napraviti neke prilično velike zahvate na smještanju u okvire već poznatog svemira, pogotovo jer će stari Arnie skoro zaći u 70. godine svog života. Mnogi su stoga pretpostavili kako bi ovo moglo biti njegovo posljednje pojavljivanje u franšizi, ali Guvernator ih je ponovno demantirao.

terminator 2

Slavni je Mister Universe u nedavnom intervjuu potvrdio kako će se vratiti i u šestom nastavku, a moguće je da nastavi suradnju i u sedmom, koji će se odjednom snimati već iduće godine. Izlazak tih filmova je već najavljen (bez obzira na to kako prođe Genisys), a sprema se i serija koja bi trebala popuniti sve eventualne rupe u radnji. Pošto se radi o rebootu, scenaristi s pričom mogu raditi što god žele pa tako lik T-800 kojeg igra Schwarzi mogu ubiti, ponovno oživiti, izbrisati, stvoriti i od njega napraviti traktor, a nije kao da on ima nešto previše posla u zadnje vrijeme. Uglavnom, čeka se taj 1. srpnja 2015. i povratak u svijet Skyneta i pobunjenika, a sada znamo da se, ako ništa drugo, barem možemo veseliti iskonskom Terminatoru!

TAGOVIarnie arnold schwarzenegger terminator terminator: genisys

Komentiraj