Zabava

Aside Banners

Atmosphere – Strictly Leakage

Dok čekamo njihov novi dugosvirajući projekt "When life gives you lemons, you paint that shit gold� ekipa iz Atmospherea odlučila nam je pokloniti album.

Piše , Objavljeno

Prije nego započnemo s recenzijom albuma, želimo vas uputiti na ovaj link i preporučiti da daunloudate “Strictly Leakage”.

Atmosphere – Strictly Leakage

Atmosphere – Strictly Leakage

Dakle, Atmosphere slovi za jedan od onih “alternativnih” hip-hop bendova (što god to značilo) koje svrstavaju u ladice kao što su “emo-hop” ili štovećne, no nakon sveg tog ladičenja ostaje činjenica da je riječ o hip-hop dvojcu koji vraća onaj stari rap zvuk koji volimo. Strictly Leakage nastavlja tamo gdje nas je Slug ostavio svojim djelovanjem unutar projekta Felt kojeg je ostvario suradnjom sa underground MC-em Mursom.

Radi se o old skul albumu koji evocira sve od Big Daddy Kanea preko GZA-e pa sve do Ice T-a. Ne bih išli toliko daleko da ovaj album stavljamo rame uz rame s najboljim uracima Atmospherea, ali baš kao i što oni sami kažu, riječ je o “albumu za partije” i kao takvom mu valja pristupiti.

Slug je očito u top formi jer ova hiperprodukcija može rezultirati jedino odličnim albumom lišenim praznog hoda što od “When life gives…” i očekujemo. Strictly Leakage je onaj album koji ćete rado poslušati jer ponovnim recikliranjem dobro poznatih semplova u sjećanje vraćaju sve one stvari koje smo voljeli kao klinci. Trinaest odlično povezanih pjesama pruža četrdesetak minuta odlične zabave na ovom must-have albumu (posebno zbog toga što se radi o besplatnom albumu).

Idesh! preporuka:Riječ je o besplatnom Atmosphere albumu… Naravno!

TAGOVIalbum atmosphere download glazba hip hop rap strictly leakage

Komentiraj