Film i TV

Dajte nam Justina!

Aside Banners

Backstreet Boysi i ‘NSync zajedno na velikom platnu u ludom vestern-hororu

Piše , Objavljeno

Najveći pop-rivali s kraja 90-ih će udružiti snage na novom trash projektu ekipe koja nam je donijela Sharknado, a već sada vidimo kako će se raditi o pravom dragulju!

nysncSvaka je tinejdžerica (i pokoji tinejdžer) krajem 90-ih godina prošlog stoljeća jednostavno morala izabrati između tadašnja dva nužna zla: Backstreet Boysa i ‘NSynca. Eh, da smo samo znali kako će se uskoro poput virusa posvuda raširiti cajke, voljeli bismo mi i Beksiće i Sinkiće (ne znam jel ‘NSync uopće imao kakav nadimak?!) i nikada ih ne bismo mijenjali. Uglavnom, jedni su bili centrirani oko plavokosog slamatelja srdaca Nicka Cartera, a drugi oko trenutno daleko najpopularnijeg i najuspješnijeg među njima, Justina Timberlakea, te iako danas o tome govore kao o običnom poslu, u ono su vrijeme svi mediji i fanovi potpirivali nekakav nepostojeći animozitet između njih.

Uglavnom, prošlo je 15-ak godina od kada su se oba benda raspala, a sada bi se napokon mogli ponovno okupiti i to ne na nekakvom zajedničkom albumu ili koncertu, već trash vestern-hororu! Pokretač svega je već spomenuti Nick Carter, koji je kontaktirao ekipu iz Asyluma (tvorci/distributeri jeftinih kopija svjetskih blockbustera te klasika žanra, Sharknada) i iznio im svoju ideju o futurističkom vestern-hororu sa zombijima u kojem bi neke od glavnih uloga igrali on sam, njegovi frendovi iz benda Howie Dorough i A.J. McLean te drugi najpoznatiji ‘NSyncovac, Joey Fatone. Radni naziv filma je Dead 7, a Carter bi trebao napisati scenarij te ga i sam režirati.

bsb

Inače, treba napomenuti kako je Nick veliki fan SF-a i fantasya i kako mu je već dugo vremena velika želja napraviti ovako nešto, a nada se kako bi uz malo pregovora mogao nagovoriti i ostale dečke iz bendova da se uključe, kao i neke druge pop-face iz onih davnih 90-ih, poput Jordana Knighta iz New Kids on the Blocka. Ipak, iako svi to nekako potajno očekujemo, šanse da se Justin Timberlake pojavi u ovom projektu su iznimno malene, ali mogućnost nekakve cameo uloge svakako postoji. U svakom slučaju će se raditi o žešćem trashu koji bi mogao skupiti dosta fanova i vrlo brzo postati kult kao Sharknado, a nadamo se kako će se to dogoditi čim prije!

TAGOVI'NSync asylum backstreet boys horor sharknado trash vestern zombi

Komentiraj