Zabava

Aside Banners

Balls of Fury

U zmajevom gnijezdu meets Karate Kid meets American Samurai meets Zoran Primorac. Parodija borilačkih filmova iz našeg djetinjstva, s ping-pongom u glavnoj ulozi. Glupo i smiješno.

Piše , Objavljeno

Balls Of Fury

Balls Of Fury

Randy Daytona (Dan Fogler) nekoć velika američka sportska nada u stolnom tenisu, životari nastupajući kao atrakcija u lokalnom kabaretu. Kada ga FBI agent Rodriguez (George Lopez) regrutira kako bi se ubacio u nemilosrdni, ekstremni i smrtonosni svijet ping-pong podzemlja u kojemu vlada jedan od najtraženijih zločinaca, Feng (Christopher Walken), Randy dobiva priliku osvetiti smrt oca.
No, Randy više nije u top-formi, a jedino rješenje je nemilosrdni trening kod starog i slijepog majstora Wonga i njegove prelijepe nećakinje Maggie. Na kraju svi putovi vode u zabitu džunglu Centralnu Ameriku, gdje Feng organizira smrtonosni turnir. U stolnom tenisu.

Balls of Fury

Balls Of Fury

Balls Of Fury

Ako ste isključivi i obožavate jedino «visoku umjetnost» te filmove poput “Atonement”, “La vie en rose”, “4 Months, 3 Weeks & 2 Days”, onda “Balls Of Fury” nije film za vas. Nikako. Zaobilazite ga u širokom luku. Zbog njega bi mogli jednom zauvijek prekrižiti Hollywood kao tvornicu smeća i gluposti. što zapravo i jest.
Međutim, ako se ponekad poželite odmoriti od depresivnih drama, živčanih trilera i uživati u dozlaboga glupom ostvarenju, koje će vam izvući osmijeh na lice više puta nego sva retorika saborskih zastupnika, onda ste na pravom mjestu.

Scenarij dolazi od ekipe serije “Reno 911” Bena Garanta (ujedno i redatelja), Kerri Kenney i Thomasa Lennona, a ako ste kao klinci uživali u Karate Kidu i Kickboxeru, ova idiotska pizdarija će vam prizvati sjećanja na «heroje» poput Jean-Claudea, Ralpha Macchioa i Sashe Mitchella i parodirati ih do najsitnijih detalja. Razlika je u tome što krv i tučnjavu ovdje zamjenjuju smijeh i ping-pong, a činjenica da su ga kritičari proglasili najglupljim filmom godine, trebala bi vam reći o kakvoj se smijuriji radi. Ako naravno niste jedan od likova s početka teksta. Nostalgija + glazba osamdesetih + zgodne žene + Walken=Balls Of Fury.

Idesh! preporuka:Glupo do bola. Smiješno do suza.
Redatelj: Robert Ben Garant
Uloge:Dan Fogler, Christopher Walken, Maggie Q

TAGOVIballs of fury Christopher Walken Dan Fogler film komedija Maggie Q Robert Ben Garant

Komentiraj