Zabava

Aside Banners

Bangkok Dangerous | Kaos u Bankoku

Mnogi se zahebu kada odu u Bangkok, a takav je slučaj i sa junakom ovog napetog akcića, plaćenim ubojicom kojeg igra Nicholas Cage.

Piše , Objavljeno

Nije prošlo više od devet godina otkako je film istog naslova, istog sadržaja i istih redatelja, ali na drugačijem jeziku izišao u kina, a stiže nam hollywoodski rimejk. Čekamo tren kada će se raditi rimejkovi filmova koji još nisu niti snimljeni. No, to je priča za neki drugi put.

kaos u bangkoku

kaos u bangkoku

Profesionalni ubojica Joe (Nicholas Cage) stiže u Bangkok angažiran da kokne četvoricu momaka koji su se zamjerili krivom čovjeku, opakom bossu Suratu. Isprva, profesionalan i hladan kao uvijek, posvećuje se svojem poslu, ali pod utjecajem Konga, pomoćnika kojeg je unajmio, i ljepotice iz lokalnog dućana, Joe počne gledati na život kroz drugi par naočala. Sve polako odlazi u krasni kada Suratu pukne film i odluči da “pogura” stvari.

Oxide Pang Chun i Danny Pang, odnosno The Pang Brothers, nastavljaju s rimejkovima vlastitih filmova. Sjetit ćete se njihova filma Gin gwai iz 2002. i njegova rimejka The Eye s početka ove godine. E pa, isti je slučaj i s Kaosom u Bangkoku, kojeg su burazi već snimili za azijsko tržište. Uglavnom, Bangkok Dangerous rastura na kino blagajnama i sve nam se čini da su dva kosooka brata još jednom ubili dve muhe jednim udarcem. Do konzumacije filma evo vam trejler i par fotkica.

Redatelji:Oxide Pang Chun i Danny Pang
Uloge:Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Young, Panward Hemmanee
Trajanje:100 minuta

TAGOVIakcija bangkok dangerous Danny Pang film kaos u bangkoku nicholas cage Oxide Pang Chun

Komentiraj