Film i TV

Westeros gori!

Aside Banners

Barbari, spletke, zmajevi… da, trailer za četvrtu sezonu Game of Thrones je napokon vani!

Piše , Objavljeno

U naletu novih kvalitetnih serija već smo polagano zaboravili na omiljeni nam Game of Thrones, ali prvi trailer za nadolazeću četvrtu sezonu odmah je potpirio stare vatre!

game of thrones

Situacija u Westerosu je kompliciranija nego ikada: mali sadist Joffrey i dalje nema pojma što se oko njega događa, Tyrion je završio u ćuzi, divljaci sa sjevera su prešli Zid, a i zmajevi su napokon narasli do te veličine da mogu terorizirati sve one koji se ne žele pridružiti Daenerys Targaryen. Izgleda da nas u četvrtoj sezoni popularne serije Game of Thrones čeka još više spletki, hrpa starih i novih pretendenata na prijestolje i mnoštvo brutalnih bitki, a HBO nas je nakon nekoliko dana izazivanja kratkim Vine klipićima napokon obradovao i prvim pravim trailerom. Uživajte!

Game of Thrones – trailer 4. sezone:

Oni koji su već pročitali sve napisane knjige kapitalnog djela George R.R. Martina sigurno su upoznati s mnogim događajima i likovima koje ćemo susresti u ekranizaciji drugog djela A Storm of Swords romana, ali naći će se tu i poneko iznenađenje iz pera samih scenarista serije. Ne sumnjamo da će i ova, četvrta sezona, rušiti sve rekorde gledanosti i downloada, a prvi ćemo nastavak moći gledati već 6. travnja. Neka odbrojavanje započne!

TAGOVIčetvrta sezona fantasy Game of Thrones Igra prijestolja serija trailer

Komentiraj