Film i TV

Stvari se zahuktavaju

Aside Banners

Batman vs. Superman film dobio službeni naslov i novi logo

Piše , Objavljeno

Nakon što smo vidjeli kako bi trebalo izgledati novo Batmanovo odijelo i Batmobile, došao je red i na službeni naslov filma i njegov logo. Mišljenja su podijeljena…

batman v supermanZack Snyder i njegova ekipa nam stvarno ne daju mira. Još uvijek se nismo oporavili od prvih fotki Batmanovog odijela i Batmobila, a već nam šalju novu bombu! Prva je velika vijest da će se ovaj film od sada pa do kraja vremena zvati Batman v Superman: Dawn of Justice. To je prilično očiti mig prema mogućem Justice League filmu, koji se definitivno očekuje za par godina, a što se nas tiče, nemamo nikakvih problema s naslovom. Snyder će očito raditi malo veći otklon od Nolanove trilogije i svog Man of Steel, te se malo više bazirati na stripovskim predlošcima, što znači gubitak određene težine, ali i povratak korijenima koje mnogi fanovi obožavaju.

batman vs supermanOno što je zabrinjavajuće jest izgled loga, koji izgleda pomalo trashy… Supermanov znak utisnut u (“masni”) znak Batmana nije nešto zbog čega bismo poludjeli, a kako se još uvijek navikavamo na novo odijelo (koje je, po riječima Kevina Smitha, savršeno) i hibridni Batmobile, sve bi ovo ipak moglo biti malo previše za naša osjetljiva srca. S druge strane, barem smo se pomirili s tim da će Viteza tame igrati Ben Affleck, te da će se u fajt Supermana i Batmana nekako umiješati i Wonder Woman.

Nadamo se da će do 6. svibnja 2015. sve napokon sjesti na svoje mjesto i da ćemo moći uživati u najboljem superjunačkom filmu svih vremena!

TAGOVIbatman batman v superman ben affleck dawn of justice superman zac snyder

Komentiraj