Film i TV

Kad je bal, nek se i princeza j***

Aside Banners

Batman Vs. Superman dobio još jednog superjunaka, Jason Momoa je novi Aquaman

Piše , Objavljeno

Bio je Khal Drogo, bio je Conan, a sada će biti Aquaman. Jason Momoa tako je postao još jedan iznimno kontroverzan glumački izbor za film Batman Vs. Superman, ali valjda Zack Snyder zna što radi…

aquaman 2

Kada bismo morali zamisliti jednog glumca na svijetu koji nikako NE paše za ulogu Aquamana, vodenog čovjeka i kralja mitskog Atlantisa, onda bi to definitivno bio Jason Momoa. Ovaj mišićavko nešto tamnije puti, gotovo crnih očiju i duge, smeđe kose, fizički je potpuna suprotnost onome što je prikazivano u Aquaman stripovima kroz proteklih 70-ak godina, gdje je naslovni junak plavokosi i plavooki, gotovo arijevski ljepotan, izdefiniranog, ali gracioznog tijela i bez ikakve veze s brutalnošću, koja jednostavno izvire iz tipa kojem su dvije najveće uloge karijere bile one Conana Barbarina i Khala Droge!

aquaman 1

Ipak, redatelj filma Batman Vs. Superman: Dawn of Justice, Zack Snyder, uvjeren je da je upravo Momoa pravi izbor za ulogu tog vodenog junaka, a sve nam se nekako čini kako je posrijedi zapravo vrlo mudar i pomno isplaniran marketinški trik. Naime, ruku na srce, Aquaman nije nešto pretjerano zanimljiv lik, osim ako se baš ne palite na razgovaranje s ribicama i nešto brže plivanje. Ipak, radi se o liku koji do sada nije bio gotovo nimalo iskorišten, a znamo kako DC Comics u zadnje vrijeme pokušava isfurati svo svoje naoružanje, pa čak i ako se radi o gumenim mecima. Kako bi se ubile dvije muhe jednim udarcem i novi Superman film učinilo još zanimljivijim, možda su redatelj i studio zajednički odlučili uvesti lik Aquamana i dati potpunoj suprotnosti da ga glumi. Glavno da je kontroverza i da se o tome piše, zar ne?

jason momoa

Kako neki izvori tvrde, svi likovi Batman Vs. Superman filma sada su u potpunosti dizajnirani, te se lagano može krenuti s produkcijom. Nakon odluke da upari Supermana i Batmana, u igru ubaci i Wonder Woman, kao Viteza Tame angažira Bena Afflecka, svijetu pokaže prve slike novog Batmobilea i Batmanova odijela, te da za Aquamana uzme Jasona Momou, pitanje je što nam ludi Snyder sprema sljedeće!?

TAGOVIAquaman batman vs. superman jason momoa mišićavko snagator

Komentiraj