Film i TV

Novi Batman svake dvije godine

Aside Banners

Ben Affleck bi mogao biti Batman u barem tri nova filma kroz 10 idućih godina

Piše , Objavljeno

Izgleda kako je ekipa iz Warner Bros.-a i DC-a iznimno zadovoljna Benom Affleckom jer žele da ostane njihov Batman barem 10-ak idućih godina!

batman 2Kada smo prvi put čuli kako će Ben Affleck biti novi Batman, bili smo i više nego skeptični, ali prošla je godina dana, mnogo smo toga naučili, postali pametniji i sada… sada nam se čini kako nitko drugi ne bi mogao odigrati tu ulogu kao on! Isto tako misle i glavešine iz Warner Bros.-a i DC-a, koji su protekli vikend imali priliku pogledati ekskluzivnu snimku spektakla Batman v Superman: Dawn of Justice, a ostali su toliko oduševljeni da su film Zacka Snydera nagradili stajaćim ovacijama (iako, treba napomenuti, nije još niti približno završen). Naravno, sve bi ovo mogla biti samo marketinška patka, ali sudeći po onome što se sprema za Bena Afflecka, nekako sumnjamo!

Naime, oni su toliko oduševljeni Benovom izvedbom da su mu odmah ponudili proširenu ponudu kojom ga žele “kupiti” kao Batmana za naredna tri filma o ovom junaku. Podsjetimo, već je praktički sigurno kako će Ben Affleck napisati, režirati te odigrati glavnu ulogu (to je još uvijek neprovjerena informacija, ali za sada nemamo razloga sumnjati u nju) u sljedećem nastavku Batmana, koji će po novim informacijama definitivno biti trilogija.

affleck

No Affleckov bi Batman odnosno Bruce Wayne trebao biti mnogo više od običnog lika koji se pojavljuje samo u “svojim” filmovima te bi trebao postati okosnica cijelog novog DC svemira, slično kako je kod Marvela to Tony Stark. Tako bi svaki nadolazeći film koji prati nekog od njihovih junaka, od Wonder Woman preko Justice Leaguea pa sve do Aquamana trebao negdje nekako popratiti i bogatog, ali sada već srednjovječnog Čovjeka-šišmiša, što znača da bi Affleck tu ulogu mogao igrati nerednih 10-ak godina. Christian Bale, pomakni se, novi Vitez tame je u gradu!

TAGOVIbatman ben affleck DC superjunak Warner Bros

Komentiraj