Film i TV

Šišmišu, tko si?

Aside Banners

Ben Affleck je novi Batman!

Piše , Objavljeno

Nakon vjerojatno najboljeg portretiranja Viteza Tame u dosadašnjem filmskom životu tog junaka, u kostim Batmana će umjesto Christiana Balea uskočiti nitko drugi nego Ben Affleck!

novi batman

Glumiti Batmana je, u današnje vrijeme, postalo stvar prestiža, pomalo kao glumiti Jamesa Bonda. Oni koji dobiju tu čast, uglavnom su sam vrh hollywoodske glumačke lige, tipovi koji su iznimno talentirani, slavni, ali i u skladu s karakterom Brucea Waynea i njegova alter ega, Batmana.

Do sada je tako u kostim ovog maskiranog osvetnika uskočilo čak 8 glumaca, a novija povijest će pamtiti Michaela Keatona, Vala Kilmera, Georgea Clooneya (uglavnom po lošem) i najboljeg među njima, Christiana Balea. Sada se pak ovom odabranom društvu pridružuje Ben Affleck, bostonski fakin, koji je iz pomalo ljigavog i iritantnog lika (doba kada je bio u vezi s J.Lo), prerastao u jednu od najvećih glumačkih i redateljskih zvijezda današnjice.

Malo bolji poznavatelji prilika oko novog Superman vs. Batman, koji je nedavno najavljen na Comic-Conu, mogli su pretpostaviti da je upravo Ben glavni kandidat za ulogu ostarjelog Brucea Wayne, koji lagano pomahnita i počne raditi sranja po svojem Gothamu, što natjera Supermana da doleti iz Metropolisa i počne uvoditi red. Naime, Affleck i redatelj filma, proslavljeni Zack Snyder (Man of Steel, Watchmen, 300), već su se nekoliko puta našli na piću, gdje sigurno nisu razgovarali o fiskalizaciji i Bigfootu…

Afflecku nije strano niti "igranje" Supermana

Afflecku nije strano niti “igranje” Supermana

Inače, film bi se trebao početi snimati početkom iduće godine, a u kinima diljem svijeta ga možemo očekivati u srpnju 2015. godine. Nominalno će to biti nastavak ovogodišnjeg Man of Steel, a svoju naslovnu ulogu će reprizirati Henry Cavill, uz pomoć Amy Adams i Diane Lane.

Valja napomenuti i da Benu Afflecku nije strano portretiranje superjunaka, pa će se tako većina vas sjetiti Daredevila, prilično mlakog uprizorenja ovog kultnog, slijepog osvetnika.

Samo zamislite malo veće roščiće i crnu masku i voila! Imamo Batmana!

Samo zamislite malo veće roščiće i crnu masku i voila! Imamo Batmana!

Ipak, danas je Benny dobrih 10 godina stariji i zreliji, te bi mogao dati tu dozu gorčine potrebnu, sada već ostarjelom i razočaranom, Bruceu Wayneu. Ufff, stvari se zahuktavaju, tko će čekati još dvije godine?!?

TAGOVIbatman ben affleck comic con Man of Steel superman

Komentiraj