Film i TV

Doba šišmiša

Aside Banners

Ben Affleck oduševljava: Studio želi više Batmana u nadolazećem ‘Batman v Supermanu’

Piše , Objavljeno

Tko bi rek’o čuda da se dese, pa da Ben Affleck od nepoželjnog Viteza tame postane utjelovljenje onoga na čemu Warner Bros. želi i mora zaraditi milijarde dolara?!

batmanDok ovo čitate, Batman v Superman: Dawn of Justice je u poodmaklom stadiju post-produkcije, a prve informacije govore kako se radi o uistinu vrhunskom filmu, jednom od onih o kojima će se pričati još godinama. Inače nismo skloniti vjerovati ovakvim glasinama, ali sudeći po traileru, možemo biti poprilično sigurni kako su Zack Snyder i ekipa obavili vrhunski posao. Ipak, izgleda kako bi najugodnije iznenađenje mogao biti Ben Affleck u ulozi Batmana, koji je toliko oduševio vrhušku Warner Bros.-a da žešće lobiraju kako bi se njegova uloga u filmu proširila.

batman 1

To bi dakako značilo kako će Superman pasti u drugi plan, što nije nimalo neočekivano s obzirom na status koji Affleck ima naspram Henryu Cavillu, koji igra Čovjeka od čelika. Affleck je zahvaljujući nekolicini svojih uspješnih projekata trenutno jedno od najjačih imena Hollywooda, dok Cavill i nije u nekoj milosti gledatelja. Dovoljno je samo pogledati kako u kinima prolazi njegov The Man from U.N.C.L.E. i sve nam je jasno. Druga je vrlo bitna stvar što je Batman trenutno najjači DC-ev adut i superjunak koji, zahvaljujući Nolanovoj trilogiji, računalnim igrama i nadolazećim filmovima (Suicide Squad, LEGO verzija, nova trilogija koju bi trebao režirati sam Affleck), suvereno stoji na vrhu ove tvornice novca. Mi se nećemo nimalo buniti da Viteza tame gledamo u što većim i značajnijim ulogama, a je li sve toliko dobro kako se piše imati ćemo prilike vidjeti već 25. ožujka 2016. godine. Broje se dani…

TAGOVIbatman batman v superman ben affleck Henry Cavill Warner Bros Zack Snyder

Komentiraj