Film i TV

Ne možemo vjerovati!

Aside Banners

Ben Affleck šokirao filmski svijet otkrivanjem imena svog novog ‘Batman’ filma

Iako nas je DC razočarao sa svojih par posljednjih filmova, vjerujemo kako će Ben Affleck uspjeti isfurati svog Batmana. Pogotovo s ovakvim imenom!

Piše , Objavljeno

Osim što je dobio ulogu jednog od najpoznatijih i najomiljenijih superjunaka, Ben Affleck se izborio za to da i režira novi film o Batmanu i, kako se u DC-u nadaju, započne sasvim novi i uspješni serijal. O njegovom se svojevrsnom rebootu serijala ne zna previše osim da će on glumiti glavnog junaka, nabildani J.K. Simmons bi trebao utjeloviti Commissioner Gordona, a glavni bi negativac trebao biti smrtonosni Deathstroke kojega glumi Joe Manganiello. Sve to zvuči divno i krasno, ali još uvijek je donekle nestvarno, pogotovo dok još uvijek ne znamo kako će se film uopće zvati. Na svu sreću, Ben je povodom press ture za svoj novi film The Accountant odgovorio i na to pitanje!

Ben Affleck – intervju:

Eto, izgleda kako će se film zvati jednostavno The Batman, što je trenutno nekakav smjer u kojem Ben očigledno ide, ali nije zapisano u kamenu. Trenutno se radi na scenariju koji po njegovim riječima ide jako dobro, tako da nemamo zašto biti pretjerano skeptični. The Batman možda ne zvuči toliko poetski kao Nolanov The Dark Knight, ali je svojevrsni povratak korijena i nešto što nam daje do znanja kako će centralni lik tog filma biti onaj lik kojeg želimo gledati. Eh, sada se još samo trebamo strpiti da se to i dogodi…

TAGOVIbatman ben affleck ime filma naslov the batman The Dark Knight

Komentiraj