Film i TV

Vitez tame u problemima

Aside Banners

Ben Affleck više nije potpuno siguran hoće li snimati ‘The Batman’

Bili smo gotovo sigurni kako će idući film o Batmanu biti uspješnica, ali sada više ne znamo što da očekujemo...

Piše , Objavljeno

Do prije nekoliko dana smo mogli dići grde pare od kamatara, 13 hipoteka na kuću i razbiti kasicu prasicu koju punimo od osnovne škole te svu lovu staviti na kladionicu i okladu kako će Ben Affleck ne samo glumiti glavnu ulogu, već i režirati nadolazeći samostalni Batman film, nazvan jednostavno The Batman. Kvragu, prije par mjeseci ga je on sam tako nazvao i odao nam par malih tajni, među kojima i da bi glavnog negativca Deathstrokea trebao glumiti Joe Manganiello. Sada, od nikuda, sve to odjednom pada u vodu!

U ovotjednom intervjuu za The Guardian, Affleck je tako rekao kako je cijela ta priča oko njega kao režisera novog Batmana bila samo priča, nikako ugovoren i potpisan posao, iako je šef Warner Bros.-a Kevin Tsujihara još prije nekoliko mjeseci to izrijekom potvrdio. Ben je nadodao kako scenarij još uvijek nije niti približno završen, te da ako on sam ne bude potpuno zadovoljan onim što je napisano, neće niti kretati u sam projekt.

batman 1

Iako nam je ovo pomalo šokantna i svakako neugodna vijest, moramo priznati kako malo trezvenije razmišljanje nalaže da promijenimo stav i sagledamo ovu odluku kao iznimno pozitivnu stvar. Naime, jasno nam je kako još od prva dva Nolanova Batmana nismo imali niti jedan uistinu zadovoljavajuć film s nekim od likova iz DC svemira, a posljednji su izdanci te loze (Suicide Squad pogotovo) bili apsolutno sramotni. Drago nam je stoga što Affleck Batmana, vjerojatno najomiljenijeg junaka uopće, shvaća vrlo ozbiljno te ne želi obaviti polovičan i razočaravajuć posao, a to bi zapravo trebao biti princip svakog filmaša koji se pandža s fanovskim božanstvima. Zato si Bene Afleče uzmi vremena koliko ti treba i daj nam nešto zbog čega ćemo se ježiti i što ćemo prepričavati još godinama… u pozitivnim smislu, naravno!

TAGOVIben affleck film joe manganiello superjunaci the batman Warner Bros

Komentiraj