Film i TV

Magnum u Rimu

Aside Banners

Ben Stiller i Owen Wilson priredili pravi show na promociji ‘Zoolandera 2’ u Rimu

Piše , Objavljeno

Još je manje od dva tjedna ostalo do premijere Zoolandera 2, što znači kako se reklamna kampanja zahuktava… i to na najluđi mogući način!

zoolander 2

Izgleda kako je Benu Stilleru i Owenu Wilsonu, glavnim zvijezdama nadolazeće hit-komedije Zoolander 2, itekako stalo da njihov film uspije i da ga gledatelji pogledaju u što većem broju, tako da ga već neko vrijeme žešće promoviraju, a u petu su brzinu ubacili svega mjesec dana prije službene premijere. Najnovija stanica njihove marketinške kampanje je bio Rim, u kojem je dvojac odlučio napraviti zanimljivi performans: glumili su lutke u izlogu ekskluzivnog dućana slavnog dizajnera Valentina! Inače, i sam se Valentino pojavljuje u Zoolanderu 2, a upravo je u ovom dućanu snimljeno i par kadrova nadolazećeg filma.

A photo posted by Derek Zoolander (@zoolander) on

A photo posted by Derek Zoolander (@zoolander) on

 

A photo posted by Derek Zoolander (@zoolander) on

A photo posted by Derek Zoolander (@zoolander) on

 

Stiller je bio odjeven u maslinasto zeleno odijelo prekriveno naljepnicama leptira i s pilotskim naočalama na glavi, a Wilson je nosio havajsku majicu, kričavo žuti sako i skijašku kapu. Momci su zauzeli nekoliko klasičnih poza poput “dirigiranja orkestrom”, “robota” i “Mate Miše Kovača”, a naravno da je njihov podvig izazvao veliki interes prolaznika i medija. Hoće li im sve ovo pomoći da Zoolander 2 bude hit u kinima, vidjeti ćemo već 12. veljače!

TAGOVIben stiller marketinška kampanja owen wilson rim valentino zoolander 2

Komentiraj