Film i TV

Mr. Bean je jači nego ikada!

Aside Banners

Besmrtni Mr. Bean se vraća na male ekrane ovom ludom kung fu reklamom

Piše , Objavljeno

Mr. Beana poznajemo kao socijalno nespretnog i introvertnog čudaka koji stalno upada u problematične situacije, ali da će se kao kung fu majstor penjati po krovovima feudalnih kineskih zgrada… e to bome nismo očekivali!

mr bean 1Mr. Bean je faca poznata gotovo svakoj osobi koja je u barem jednom trenutku svog života imala televizor, a iako je mnogima bio, i još uvijek jest, poprilično iritantan, mora se priznati kako se radi o jednom od najpopularnijih likova Rowana Atkinsona i britanske komedije općenito. Serija je s prikazivanjem krenula 1990. godine, a tijekom sljedećih je pet godina snimljeno ukupno 14 epizoda koje su s vremenom postale pravi klasici. Nakon toga je snimljena animirana serija i dva vrlo uspješna filma, čija je zarada na kraju premašila finih 500 milijuna američkih dolara. Nimalo loše za lik koji je u 25 godina svog postojanja progovorio ukupno 17 riječi…

Rowan Atkinson je s Mr. Beanom napravio ono što mnogi britanski komičari rade kada jednom dosegnu vrhunac: umirovio ga je i iz škrinje ga izvlači samo kada je to prijeko potrebno iliti kada je ponuda jednostavno toliko nemoralna da se mora prihvatiti. Tako je vjerojatno išla i priča sa Snickersom, koji su ovaj kultni lik izvukli iz naftalina te ga vratili par stotina godina u prošlost, u vrijeme kineskog feudalizma.

Snickers: Mr Bean – reklama:

Nakon Betty White i gremlina, došlo je vrijeme i da Snickers uz pomoć Mr. Beana pokaže kako je to biti gladan, a moramo priznati da su ponovno pogodili. Rowan Atkinson pak izgleda kao da uopće nije ostario i kao da je jučer bila 1990. godina pa se ne bismo začudili da je sam izvodio sve kaskaderske akcije. Sada se pak postavlja samo jedno pitanje: koja će sljedeća faca morati posegnuti za poznatom čokoladicom kako bi se vratila u svoj prvotni oblik?!

TAGOVIborilačke vještine kina kinezi kung-fu mr. bean reklama rowan atkinson smiješna reklama snicker

Komentiraj