Igre

Biljke protiv Zombija

Aside Banners

Besplatnu igru Plants vs. Zombies 2 možete igrati i na Android uređajima

Piše , Objavljeno

Plants vs. Zombies 2, nastavak jedne od najpopularnijih ‘malih’ igara svih vremena, nakon duge je i mučne borbe napokon pronašao svoj put do uređaja s Android operacijskim sustavom.

plants vs. zombies 2

Iako se na iOS sustavima pojavio prije par mjeseci, Plants vs. Zombies 2 tek je sada došao na Android uređaje, što je malo sumnjivo za igru koja slovi kao jedna od najpopularnijih ‘malih’ igara svih vremena. Postoje nagađanja da je razlog tom odugovlačenju hrpa novca koji je Apple iskeširao Electronic Artsu i PopCapu da što duže odugovlači s izbacivanjem Android verzije. Na prvi se pogled čini kao pretjerana i pomalo luda ‘teorija urote’, ali u vidu milijuna dolara koje samo ova igra zaradi, to i nije toliko nemoguće.

Plants vs. Zombies 2: It’s About Time – trailer:

Uglavnom, Biljke protiv Zombija Dvica ne mijenja pobjednički koncept iz prvog dijela: s jedne strane su biljke, a s druge horde nabrijanih zombija. Naravno, dodane su neke nove opcije, mape i poboljšanja grafike, ali je cilj i dalje pobiti zombije strateškim postavljanjem vašeg zelenog naoružanja, nadograđivati jedinice i naposljetku biti najbolji killer u gradu. Igra je potpuno besplatna (oni koji hoće brže napredovati i imati neke posebne jedinice, morati će to i platiti), a link za skidanje se nalazi ovdje. Ako se registrirate, automatski ulazite Google Play Game Services mrežu, gdje se bilježe vaši rezultati, dostignuća i rang liste. A sada dosta priče… mobitele u ruke i ožeži po nemrtvima!

TAGOVIandroid igre igre za mobitel igre za smartphone iOS mobilne aplikacije najbolje igre za mobitele plants vs. zombies 2

Komentiraj