Film i TV

Mašina je krenula!

Aside Banners

Better Call Saul još nije niti krenuo, a već je naručena i druga sezona! + Jedna loša vijest

Piše , Objavljeno

Kada je riječ o spin-off serijama, prognoze za uspjeh nikada nisu previše dobre, ali producenti AMC-a su toliko sigurni u Better Call Saul, da su već naručili drugu sezonu.

Bob Odenkirk

Prikazivanje serije Better Call Saul još nije niti krenulo (točnije, snimanje je tek započelo), a glavešine iz TV kuće AMC već su potvrdili kako je naručena i druga sezona. To može biti itekako dobra vijest, jer znači da su zadovoljni scenarijem i smjerom u kojem spin-off briljantnog Breaking Bad ide, ali isto tako može biti pokazatelj kako svo svoje voće stavljaju u jednu košaru, što im se itekako može obiti o glavu!

Podsjetnik za one koji se uključuju malo kasnije: prije 9 mjeseci prikazan je posljednji nastavak dogodovština Waltera Whitea, običnog učitelja kemije, koji igrom slučaja postaje najveći proizvođač metha u državi. Kroz pet sezona i 62 nastavka kroz Breaking Bad je prošla hrpa genijalnih likova, ali nitko nije ostavio takav trag kao ljigavi odvjetnik Saul Goodman, kojeg je majstorski odglumio relativno nepoznati Bob Odenkirk. Ovaj je tip vrlo brzo postao favorit fanova, pa ne čudi da je već u rujnu prošle godine AMC odlučio složiti spin-off seriju temeljenu na njegovom liku i djelu.

saul

Ni dalje se ne zna gotovo ništa o tome kakva će radnja biti, ali veseli nas da će i tvorci Breaking Bada, Vince Gilligan i Peter Gould, biti uključeni u ovaj projekt, iako ne toliko aktivno kao u izvorniku. Prve smo nastavke trebali gledati već u studenom ove godine, ali premijera je pomaknuta za početak 2015. godine, što je loša vijest u ovoj good news-bad news varijanti, ali šta’š… strpiti ćemo se. Inače, za prvu je sezonu naručeno ukupno 10 nastavaka, a za drugu 13, što znači da će se slijediti recept Breaking Bada, a s obzirom na razvoj priče u toj seriji, možemo očekivati uistinu velike stvari!

TAGOVIbetter call saul Bob Odenkirk Breaking Bad spin-off

Komentiraj