Film i TV

The Cosby Show 2

Aside Banners

Bill Cosby se vraća na male ekrane u novoj, toploj obiteljskoj humorističnoj seriji

Piše , Objavljeno

Više je od 20 godina prošlo od kada je kultni The Cosby Show prestao sa emitiranjem, a njegova se najveća zvijezda i naslovni junak tek sada odlučio vratiti na male ekrane.

Bill Cosby

Ono što se mjesecima šuškalo po televizijskim krugovima (nije kao da smo i sami u njima, ali pratimo mi što se događa iz druge ruke!) sada je napokon i službeno potvrđeno: televizijska kuća NBC odobrila je snimanje nove obiteljske humoristične serije s Billom Cosbyjem u glavnoj ulozi, a taj će novi projekt činiti okosnicu njihova poprilično klimavog i ne pretjerano uspješnog sitcom programa.

Nova serija još uvijek nema ime, ali kao pisci su angažirani provjereni i itekako uspješni majstori zanata, Mike Sikowitz (Rules of Engagement, Prijatelji, Grounded for Life) i Mike O’Malley (Shameless), koji bi trebao i glumiti jednu od sporednih uloga. Naravno, u središtu priče će biti 76-godišnja legenda Bill Cosby, koji glumi glavu velike obitelji, te prolazi kroz svakodnevne životne nedaće sa svoje tri udane kćeri, njihovom djecom, unucima i ostalim rođacima i prijateljima. To će ujedno biti i prvi značajniji Cosbyev angažman nakon 22 godine i prestanka prikazivanja serije The Cosby Show (ostale blesave izvedenice ne želimo spominjati), a s obzirom na to kako je izgledao u posljednjih nekoliko live nastupa, nadamo se da će uspjeti izdržati naporan tempo koji dolazi sa snimanjem jedne humoristične serije.

bill cosby 2

Ipak, ovaj majstor komedije ne želi odustati, pa kaže: “Postoje gledatelji koji žele vidjeti komediju, toplinu, ljubav, iznenađenje i mudrost, bez potrebe za partijanerskim stanovištem. Oni bi željeli vidjeti oženjeni par koji se ponaša kao da se vole, bez obzira na sve, djecu koja poštuju svoje roditelje i komediju s ljudima koji čine pogreške. Toplina i opraštanje.” Eto, nije možda nešto što je previše zanimljivo modernim generacijama, ali kako kaže stari Bill, sigurno bi našlo svoju publiku. Bilo kako bilo, u to ćemo se moći uvjeriti na ljeto ili jesen iduće godine.

TAGOVIbill cosby humoristična serija komičar obiteljska serija sitcom the cosby show

Komentiraj