Zabava

MA ŠTO?!

Aside Banners

Bill Cosby “tužan” zbog odgođene stand-up turneje, a za silovanja za koja je optužen – nikom ništa!

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Bill Cosby neće tako skoro krenuti na svoju stand-up turneju na kojoj često priča viceve i sav je divan i krasan. Prvo s čim se ovaj glumac/komičar mora pozabaviti su pravni problemi, a njegov je tim uvjeren da će ga mediji “šamarati” tijekom turneje.

Cosbyjev suradnik, Andrew Wyatt, za TMZ je kazao da je Cosbyjeva velika turneja trenutno odgođena zbog građanske tužba Judy Huth.

Huth je još 2014. tužila Cosbyja zbog seksualnog napada, tvrdeći da je nasrnuo na nju u dvorcu Playboy 70-ih, kad je imala samo 15 godina. Odbio je optužbe, a tužba je pauzirana zbog Cosbyjevog suočavanja sa slučajem Andre Constand, kojoj su kasnije isplaćeni novci kako bi „šutjela“. Wyatt kaže da Cosby trenutno želi izbjeći odlazak na turneju jer ne želi da mu ovaj “tamni oblak” visi nad glavom.

Izvođenje na pozornici također bi moglo biti rizično za Cosbyja jer bi Huthovi odvjetnici mogli pokušati upotrijebiti njegove vlastite riječi protiv njega u ovom slučaju. Iako je Cosbyjev tim usredotočen na medije, stvarnost je takva da će se Cosby gotovo sigurno suočiti s mnoštvom prosvjednika gdje god nastupao, bez obzira na trenutne ili neriješene tužbe.

Izvor: TMZ

TAGOVIbill cosby silovanje stand up comedy the cosby show tužba