Zabava

Aside Banners

Bivši dečko

U naša je kina, s neobjašnjivim zakašnjenjem, stigao "Bivši dečko� koji u najvećem dijelu ne uspijeva biti ništa više od blijede kopije filmova braće Farrelly.

Piše , Objavljeno

Čak i nakon što je zadnji film Farrellyevih, “Zavodnik” pokazao prve znakove umora materijala, braća su dokazala kako i dalje caruju specifičnim tipom (zahodskog) humora koji je u “Bivšem dečku” samo načet, zahvaljujući nedostatku muda redatelja i scenarista.

Radi se o tipičnoj romantičnoj komediji koju smo i očekivali, iako smo se nadali barem malo hrabrijim dosjetkama. Oni se spremaju za brak, odnekud se dokotrlja bivši dečko Jason Bateman koji je na prvi pogled sve što Amanda Peet želi, Zach Braff je ljubomoran, ubacuje se nekoliko solidnih fora koje se izredaju u foršpanu i sve to završava rutinski odrađenom komedijom koja ne zaslužuje više od “ravno na DVD” tretmana.

Malo tog se može reći o ovom uratku jer čak ni uz najbolju volju ne možemo prežvakati bezličnu nakupinu li-la forica koje mogu zadovoljiti samo najtolerantnije među nama.


Idesh! preporuka:Pričekajte da se pojavi na DVD-u i tek onda ozbiljno razmislite želite li “to” pogledati.

Redatelj:Jesse Peretz

Glume:Zach Braff, Amanda Peet, Jason Bateman…

Trajanje:93 minute

TAGOVIamanda peet film jesse peretz komedija zach braff

Komentiraj