Film i TV

Svinje rata

Aside Banners

Novi trailer epskog spektakla ‘300: Rise of an Empire’ donosi pokolj uz Black Sabbath u podlozi

Piše , Objavljeno

Kampanja drugog nastavka serijala 300 polagano se zahuktava, a u trećem je traileru u pomoć pozvana i teška artiljerija: Black Sabbath!

300

Kako malo treba da inače prilično generički trailer postane najbolji video tjedna… Da, volimo mi brutalne akcijske scene u slow motionu, CGI brodove koji se sudaraju i za tren nestaju u plamenu, ogromnog Kserksa (Rodrigo Santoro) i prekrasnu Artemisiu (Eva Green), a čak nam i grčki junak Temistoklo (Sullivan Stapleton) polagano sjeda na mjesto, ali sve je to nešto na što smo već navikli. Ipak, ono što čini razliku je izvrsna glazbena podloga, za koju se ovoga puta izvukla teška artiljerija.

300: Rise of an Empire – trailer 3:

I dok nam iz trailera prvog nastavka u glavi i dalje svira melodija Just Like You Imagined grupe Nine Inch Nails, ovoga je puta to stvar War Pigs s najboljeg albuma jedne od najznačajnijih metal grupa svih vremena, Black Sabbatha. Na žalost, teško je očekivati da će se Svinje rata ili bilo koja druga stvar s Paranoida naći u konačnoj verziji filma, ali i ovo je bilo dosta da nam razvedri dan. A što se tiče samoga filma, o njemu smo rekli sve što se trebalo reći, pa nam jedino preostaje čekati 7. ožujka, kada bi se trebao pojaviti u kinima.

TAGOVI300 300: rise of an empire Black Sabbath trailer

Komentiraj