Zabava

Aside Banners

Blitz je široke ruke: Dijelimo majice i kape!

Blitz film i video osigurao je majice i kape s temama filmova Mamma Mia! I Hellboy 2: Zlatna vojska.

Piše , Objavljeno

Svi registrirani članovi Idesh! ekipe u ova dva tjedna imaju priliku dobiti poklone našeg dragog i darežljivog sponzora Blitz film i video, majice i kape s temom filma “Hellboy 2:Zlatna vojska”, te majice “Mamma Mia!” .

Hellboy 2:Zlatna vojska

Nakon što je 2006. njegov Pan’s labyrinth dobio tri Oscara, Guillermo del To stvara novog Hellboya, snažnijeg, bolje naoružanog, u borbi protiv više monstruma i s manjim problemima kod kuće. Poziva ga tajni Bureau for Paranormal Research and Defense (B.P.R.D. – Ured za istraživanje i obranu od paranormalnih pojava) kojega je osnovao Roosevelt 1943. radi korištenja tajnih tehnologija, mističnih moći i mreže operativaca s nadnaravnim moćima da bi obranio svijet od još nasilnijih. Hellboy bi se radije opustio uz cigaru, pivu, agenticu Liz Sherman (Selma Blair; Legally Blonde, In Good Company) i njihovu četu mačaka, no sudbina za njega priprema nešto posve drugo.

Prastaro primirje između ljudskog roda i pravih sinova Zemlje je prekinuto i otvaraju se vrata pakla. Anarhični Nuada, princ podzemlja (Luke Gloss; Blade II, Unearthed) želi probuditi vojsku ubojitih strojeva koji će njegovom narodu vratiti što mu pripada i sve će magične kreature konačno biti slobodne. Samo Hellboy može zaustaviti mračnog vladara i spasiti svijet od uništenja.

Osvoji “Hellboy 2” majicu ili kapu >>

Mamma Mia!

Na očaravajućem grčkom otoku Kalokairi 1999. godine, u hotelu Villa Donna kojeg vodi Donna (Meryl Streep) s kćeri Sophie (Amanda Seyfried) i njezinim zaručnikom Skyem (Dominic Cooper), počinje avantura.

Neposredno prije vjenčanja nervozna Sophie šalje tri pozivnice trojici muškaraca od kojih bi svaki mogao biti njezin otac. Njih trojica, svaki sa svoje strane svijeta, vraćaju se na otok – i ženi koja ih je očarala 20 godina ranije.

Sophie je pronašla majčin skandalozno tajni dnevnik i pročitala da bi njezin otac mogao biti biznismen Sam Carmichael (Pierce Brosnan), avanturist Bill Anderson (Stellan Skarsgård) ili bankar Harry Bright (Colin Firth). Svu ih je trojicu potajno pozvala na vjenčanje, vjerujući da će otkriti koji je od njih njezin pravi otac.

Osvoji “Mamma Mia!” majicu >>

TAGOVIblitz film guillermo del toro hellboy majice mamma mia poklon

Komentiraj