Film i TV

Spas u zadnji čas

Aside Banners

Posebni IMAX trailer za Edge of Tomorrow otkriva pozadinu beskrajnog dana

Piše , Objavljeno

Jedan od blockbustera koji iz pozadine čekaju svoju priliku za velikim parama upravo je povisio uloge i popeo se na ljestvici “must see” hitova ljetne sezone!

edge of tomorrow

Od prvoga nam je trailera za Edge of Tomorrow nešto lagano smrduckalo. Da, znali smo da se radi o zanimljivoj SF priči punoj vremensko-prostornih paradoksa, znali smo da su Tom Cruise i Emily Blunt opake glumačke face i znali smo da redatelj Doug Liman ima dovoljno iskustva da ne upropasti cijeli projekt, ali nešto nedefinirano nam jednostavno nije sjedalo na mjesto. Bilo kako bilo, film nije dobivao očekivani buzz i pozitivan odziv javnosti, tako da se već počelo nagađati kako ćemo uskoro dočekati prvi veliki blockbuster sezone.

Istina jest da je ekipi Edge of Tomorrowa ostalo još jako malo vremena da podignu uloge i pokažu gledateljima kako se ovaj film jednostavno mora pogledati, i to po mogućnosti na najvećem mogućem platnu. A nakon odgledanog posebnog IMAX trailera, moramo priznati da su gadovi uspjeli! Ipak, valja upozoriti da sljedeći trailer otkriva neke bitne detalje same priče, pa se onima koji žele ostati tabula rasa preporuča preskakanje istog…

Edge of Tomorrow – IMAX trailer:

Da, da, da! Ovo smo čekali! Ovim smo trailerom kupljeni kao nigerijska nogometna liga, pa se sada stupanj iščekivanja popeo s “meh, pogledat ću ako stignem” na “dobar dan, rezervirao bih karte za predpredpredpredpredpremijeru koja je bila jučer i spreman sam platiti ih trilijun eura“! Brdo nabrijane i masovne akcije, ubojiti alieni, seksi Emily Blunt i priča koja je vjerojatno toliko daleko od svakog realnog zakona fizike, da bi mogla i upaliti.

Edge of Tomorrow u naša kina dolazi već 29. svibnja (tjedan dana prije nego u SAD-u), tako da je najbolje odmah pripremiti novčeke. IMAX dvorana nije jeftin izlazak…

TAGOVIblockbuster edge of tomorrow IMAX Tom Cruise trailer

Komentiraj