Film i TV

STIŽU POKLONI

Aside Banners

Božićno je vrijeme darivanja pa vas Blitz film opet nagrađuje!

Hvaljeni redatelj Ridley Scott donosi nam epsku avanturu Egzodus: Bogovi i kraljevi o hrabrosti jednog muškarca da se suprotstavi moći cijelog jednog carstva.

Piše , Objavljeno

DF-01354Koristeći najsuvremenije vizualne efekte i 3D tehnologiju, Scott je unio novi život u priču o prkosnom vođi Mojsiju (Christian Bale) koji se suprotstavio egipatskom faraonu Ramzesu (Joel Edgerton) i poveo 400,000 robova na dugi put u slobodu. Egzodus iz Egipta je izvorna herojska saga i snažna osobna priča puna osjećaja, rivalstva, izdaje i potrage za slobodom. Od početne bitke u kojoj 15,000 egipatskih vojnika napada hetitski kamp, zastrašujućih epidemija, do razdvajanja Crvenog mora, Scott je u sve unio svoju viziju jedne od najpoznatijih i važnih priča u našoj povijesti. Sjajan, kao i uvijek, s filmom Egzodus: Bogovi i kraljevi ostavit će nas potpuno bez daha!

MajicaA kod nas se može osvojiti 2 majice (S i L veličina) i narukvicu.

Recite nam samo koji je još raskošni povijesni spektakl gospon Ridley Scott napravio i uz malo sreće neki od ovih goodiesa može biti vaš!

Klasika, svoje točne odgovore šaljite na mail: kontakt@idesh.net najkasnije do ponedjeljka 29.12. u 12 sati, s imenom, prezimenom i adresom (i navesti veličinu majice).

 

Dobitnici su: Mladen BanHrvoje PitlovićIvan Perković Bartoluzzi. Dečki, paket vam dolazi na kućnu adresu.

 

TAGOVIbožić djed božićnjak pokloni

Komentiraj