Film i TV

Tenkovsko meso

Aside Banners

Novi trailer za Fury: Brad Pitt i njegova tenkovska ekipa protiv nacista

Piše , Objavljeno

Bradu Pittu očigledno dobro leži rokanje po nacistima pa bi nakon Inglorious Bastardsa sličnu stvar trebao raditi i u Fury, tenkovskoj ratnoj drami kakvu smo čekali!

fury

Arapski teroristi su već pomalo istrošeni, s Rusima se više ne smije zajebavati, a Kinezi jednostavno nisu toliko zanimljivi pa se Ameri vraćaju jednom neprijatelju koji neće nikada dosaditi: nacistima! Prljavi i zli vojnici Sile Osovine protiv hrabrih Jenkija, među kojima se posebno ističu Wardaddy (Brad Pitt), spaljeni ratnik s najluđom frizurom 1945. godine i više nacističkih skalpova od legendarnog pukovnika Alda Rainea te njegova četveročlana tenkovska ekipa, s kojom je prošao sva bojišta Drugog svjetskog rata, od Afrike do srca Njemačke…

Iza svega stoji David Ayer, čovjek kojega ćemo prije svega pamtiti po scenariju Training Daya, ali i po nekoliko vrlo dobrih režijskih izleta poput krimića End of Watch. Sada se pak odlučio maknuti s ulica Los Angelesa i vratiti se u doba kada su njemačke snage bile pred neizbježnim porazom, a savezničke trupe polagano stezale obruč oko Berlina. Vjerojatno su ključnu ulogu u slomu nacističkog otpora odigrali tenkovi pa je definitivno pravo vrijeme da se oda počast i tim strojevima te njihovim pilotima, topnicima, oružarima i pomoćnom osoblju. Zato, evo nam Fury!

Fury – trailer:

Osim Brada Pitta, u ovom se filmu okupila vrlo zanimljiva ekipa pa tako imamo mladog Logana Lermana kao guštera koji nikada nije kročio u tenk, a trebao bi biti glavni na mitraljezu, zatim prekaljenu mrgu Jona Bernthala, Ayerova miljenika Michaela Peñu te ludog Shiau LaBeoufa, za čiju predanost na setu ovog filma svi kažu da je nešto uistinu posebno. Navodno si je frajer sam iščupao dva zuba da izgleda vjerodostojnije, a Brad Pitt mu je za dobrobit ostatka filmske ekipe savjetovao da se nakon dva tjedna napokon otušira jer njegovo uživljaljavanje u ulogu se itekako “osjeti” (pogotovo u skučenom prostoru kakav je tenk!).

fury 1

Fury u kina dolazi već 17. listopada, a s obzirom na to kako izgleda i što nudi, definitivno će biti jedan od filmova koje ne smijemo propustiti ove jeseni.

TAGOVIbrad pitt David Ayer fury ratni film ratni spektakl shia labeouf

Komentiraj