Film i TV

Zovite Saula!

Aside Banners

Breaking Bad dobiva prednastavak u novoj seriji Better Call Saul

Piše , Objavljeno

I dok se Breaking Bad polagano bliži svome kraju, fanove bi mogla obradovati vijest da se snima nova serija, temeljena na liku i djelu neponovljivog odvjetnika Saula.

better call saul

Ono što je većini fanova bilo u glavi, moglo bi se itekako ostvariti, i to prije nego što je očekivano: Saul Goodman, ljigavo-simpatični odvjetnik Waltera Whitea u Breaking Badu, dobiti će svoju seriju! Da, taj kriminalni glodavac, koji uvijek nađe način da se izvuče iz frke, te pritom čak i profitira, biti će glavna zvijezda serije Better Call Saul (za sada samo radni naziv, ali ta poštapalica savršeno paše), koju bi TV kuća AMC i Sony trebali početi snimati već početkom iduće godine.

Na putu do realizacije ovoga projekta, preskočeno je nekoliko prepreka, ali ih je nekoliko i ostalo. VIše je konkurentskih TV kuća (poput Netflixa) bilo u pregovorima za ovaj spin-off, ali su tvorci originalne serije ipak uspjeli dobiti prava na lik i djela slavnog odvjetnika. Da, ne bi bilo da kurimo vatru dok je zec u šumi, još nisu dogovoreni svi uvjeti s tvorcem serije Vinceom Gilliaganom, niti s piscem i koautorom lika, Peterom Gouldom. A kad smo već kod toga, niti Bob Odenkirk, koji utjelovljuje Saula u Breaking Badu, nije još pristao na snimanje. No, budimo realni, čovjek nije A zvijezda koja može birati projekte…

Najbolje od Saula – montaža:

Inače, Better Call Saul bi se trebao događati u vrijeme prije radnje samog Breaking Bada, a pratiti ćemo odvjetničko-kriminalne podvige (mlađeg) Saula. Serija će biti nešto veselija i vedrija, a epizode bi trebale biti u jednosatnom formatu. Eto, nije da imamo neka prevelika očekivanja, ali moglo bi biti zabavno!

TAGOVIamc better call saul Breaking Bad odvjetnik serija spin-off

Komentiraj