Film i TV

Samo minimala

Aside Banners

Breaking Bad kroz sirove, minimalističke postere

Piše , Objavljeno

Ako ste fan Breaking Bada, današnji vam je dan vjerojatno jedan od tužnijih u ovoj godini. Ponajbolja serija u povijesti odlazi u mirovinu, a mi smo se, kroz ovu zanimljivu galeriju postera, prisjetili nekih od legendarnih nastavaka.

breaking bad

Adio, Heisenberže i Jesse Pinkmanu, neka vam je sa srećom (nismo svi još pogledali zadnji nastavak, tako da pssssst!)… Donekle je i olakšanje što je sve gotovo, jer se sada napokon možemo vratiti normalnom životu, početi se brinuti o zanemarenoj djeci i/ili supružnicima, vratiti se s ‘bolovanja’, ili jednostavno izaći iz kuće. Ali, možda još sam maaaaalo Breaking Bada, samo zadnji gram, evo, obećajemo da poslje toga više nećemo niti pipnuti taj šit!

Francesco Francavilla radi opako dobre grafike i dizajne, a posebno je motiviran pop kulturnim referencama. Tako je, u čast Breaking Bada, napravio seriju postera, koji na minimalistički način prikazuju prepoznatljive motive pojedinog nastavka. Naravno, tu se ne radi o svim nastavcima, već o nekoliko bitnih dijelova prve, druge i pete sezone, a sami su radovi toliko dobri, da otkrivaju dovoljno da svi fanove skuže referencu, ali u isto vrijeme ne spoilaju onima koji nisu gledali. Pa eto, dignimo čaše i na dostojan način pozdravimo najdražeg nam kuhara metha, Waltera Whitea!

breaking badbreaking badbreaking badbreaking badbreaking badbreaking badbreaking badbreaking badbreaking badbreaking bad

 

TAGOVIBreaking Bad minimalistički posteri posteri serija umjetnost

Komentiraj