Film i TV

Kolumbijska Breaking Bad sapunjara

Aside Banners

Breaking Bad postaje latinoamerička sapunica – Walter White je Walter Blanco!

Piše , Objavljeno

Zar je itko sumnjao? Uistinu? Kolumbijci su se jednostavno sjetili prvi, ali vrlo nas vjerojatno čekaju i turske, indijske ili tajlandske verzije mega popularne serije.

Metastasis

Tijelo prerano preminulog Breaking Bada još se nije niti ohladilo, a strvinari su već počeli kružiti, pokušavajući otkinuti barem komadić mesa. Priliku su očigledno najbolje iskoristili Kolumbijci (tko o čemu, Kolumbijci o drogi), te su sa Sonyem dogovorili prava za snimanje sapunice, koja je maltene identična kopija američkog izvornika, s istim likovima i događajima, samo u formatu telenovele na španjolskom jeziku. Dobro nam došao, Metástasis!

Metástasis – trailer:

Da, i mi smo pomislili da je ovo nekakva zajebancija ili genijalni način viralnog marketinga nekog novog proizvoda, no izgleda da je stvar prilično stvarna. Walter Blanco je obični srednjoškolski profesor kemije, koji saznaje da ima rak, te se baca u biznis proizvodnje droge, kako bi svojoj obitelji osigurao pošten život nakon neizbježne smrti. Za partnera uzima mladog propalicu i sitnog dilera Josea Miguela Rosasa, te njih dvojica sjedaju u autobus (pošto Južnoamerikanci nisu neki ljubitelji kampera), zapiče u pustinju i počnu kuhati meth.

U seriji će se pojaviti i svi dobro nam poznati likovi, poput Henrya (Hank) i Cielo (nebo – sky – Skyler), a priča će ipak biti prilagođena malo manje zahtjevnoj publici sa španjolskog govornog područja, iliti onima koji i inače uživaju u sapunjarama. Datum početka prikazivanja još nije poznat, ali bi kroz koju godinu i naše babe i djedovi mogli učiti što je i kako se pravi meth, taman u terminu poslije Dnevnika.

TAGOVIBreaking Bad Metástasis remake sapunica serija telenovela

Komentiraj