Zabava

Aside Banners

Britain’s Got Talent: Nezaboravni trenuci

Za razliku od kamiona punog falša i antitalenta zvanog 'Hrvatska traži zvijezdu', u britanskoj inačici stvari puno bolje zvuče.

Piše , Objavljeno

Okrutni Simon Cowell, plačljiva Amanda Holden i štoveć Piers Morgan, već treću godinu otkrivaju britanske talente. Redovito se u Britain’s Got Talent šou pojavljuju pravi biseri, i to mislimo u pozitivnom smislu (bez uobičajenog sarkazma).

Prve godine to su bili Connie Talbot i Paul Potts, druge George Sampson i Andrew Johnston, a ove godine rasturaju mali Shaheen Jafargholi i “ružno pače” Susan Boyle.

Pa eto, da se ne zaboravi, kratki pregled nastupa na britanskom Got Talent koji mame suze i smijeh.

Connie Talbot

Nakon ovog nastupa Connie je zaludila svijet, snimila ne baš dobro dočeka album “Over The Rainbow” koji je prodan u 250.000 primjeraka.

Paul Potts

Prodavač mobitela nakon što je pokazao što može, pobijedio je u šou, a uslijedila su dva albuma prodana u milijunskim nakladama.

George Sampson

Mali plesač iz Warringtona s ulice je doplesao do prve sezone šoua, ali je ispao. Godinu dana kasnije, pobjeda mu je donijela 100 tisuća funti, nekoliko reklamnih kampanja, nastup u mjuziklu, a prošle je godine izdao i dokumentarni DVD i svoj prvi glazbeni singl.

Andrew Johnston

Nije pobjedio, bio je treći, ali odmah ga je zgrabio Simon Cowell i izdao mu odlično prihvaćen album One Voice.

Shaheen Jafargholi

Malac ima 12 godina i komplicirano ime, a iako njegov nastup u Talentu još nije polučio rezultate, strpimo se još malo. Sezona još traje, a Shaheen je veliki favorit.

Pogledaj ga na YouTubeu jer je neki lukavac odlučio zabraniti embed videa.

Susan Boyle

Susan je ovogodišnji Paul Potts. Neprivlačna stara djevojka (sama je rekla, niš’ mi ne insinuiramo) impresionirala je žiri i “širu javnost” (kak’ se to veli) svojim glasom. Stasom narafski, nije.

TAGOVI123 Amanda Holden Andrew Johnston Britains Got Talent Connie Talbot George Sampson kviz Paul Potts Piers Morgan pjevač Shaheen Jafargholi show Simon Cowell Susan Boyle tv

Komentiraj