Igre

Bratsko rokanje

Aside Banners

Broforce je igriva arkadna verzija Expendablesa koju smo čekali jaaaaaako dugo

Piše , Objavljeno

Nikada nećemo odbiti nostalgično putovanje u prošlost, a s Broforceom možemo ponovno proživjeti vrijeme Amige, SNES-a, arkada i omiljenih nam akcijskih junaka.

BROFORCE

Nezavisni razvojni tim Free Lives zna gdje leži lova: u nostalgiji! Upravo su zato složili totalno retro arkadu Broforce po uzoru na kultni Metal Slug, a sve su dodatno začinili mogućnošću da svaki nivo odigrate s nekim legendarnim akcijskim junakom. Drugim riječima, izgleda da smo napokon dobili igrivu verziju Expendablesa, u kojoj i sami možemo ubijati mrske teroriste, paliti sve pred sobom i uništiti svaki piksel na ekranu!

Način igre je arkadni, dakle ne može biti jednostavnije: idete u jednom smjeru ekrana i rokate sve što vam se nađe na putu, bilo da se radi o živim ili neživim objektima. Kada dođete do posebnih kaveza u kojima se nalaze vaši zarobljeni kolege, dobiti ćete mogućnost da zaigrate kao jedan od njih, a ONI su legende poput Conana, Ramba, Johna McClanea, Asha, Ripley, Snakea, Walkera, Bladea i mase drugih (Free Lives svako malo izbaci novog junaka). Svaki od ovih likova ima neke posebne osobine i oružja, tako da ćete s Conanom i Bladeom moći koristiti samo mačeve i sjekire, dok će Ash imati svoj klasični motorka+sačmarica kombo.

Broforce – trailer:

Slap my ass and call me Sally, ali ovo izgleda bolesno dobro i zabavno! Brza i akcijom ispunjena igra u kojoj možete uništiti gotovo sve na ekranu, igrajući kao neki od najvećih akcijskih junaka svih vremena, uz posebne mogućnosti kao što su ubijanje pčelama i kokosima, a sve to zaokruženo u paket s epskom glazbom, pravim šovinističkim komentarima i ikonografijom 80-ih koja nam toliko nedostaje? Jesmo li spomenuli da igru možete igrati co-op sa svoja tri prijatelja i to sve na jednom kompu?!

broforce

Hmh, zvuči predobro da bi bilo istinito, a opet, ako odigrate ovaj demo, vidjeti ćete da je sve što se govori o Broforceu u potpunosti istinito! Ako vam se igra toliko svidi, možete izdvojiti bijednih 15 dolara (oko 80-ak kuna) i naručiti ju preko službene stranice ili Steama, a kada igra kroz koji tjedan i službeno izađe, budite spremni na trenutni povratak u djetinjstvo i dane kada bi se ovakvo nešto igralo mjesecima!

TAGOVIarkada broforce expendables igrica junaci nostalgija

Komentiraj