Zabava

Aside Banners

Brothers in Arms Hell

Krajem ljeta na naše monitore stiže još jedna igra koja je inspiraciju potražila u danima Drugog svjetskog rata.

Piše , Objavljeno

Brothers in Arms

Brothers in Arms

Treći nastavak (odnosno drugi, ovisi kako gledate na prethodni) popularne Brothers in Arms franšize smješten je u zadnje dane Drugoga svjetskog rata, usred operacije Market Garden, najvećeg desanta padobranaca u Velikom ratu.

U novoj priči, pridružit ćemo se Mattu Bakeru, Joeu Hartstocku i ekipi iz 101. Zračne (Airborne) divizije koju već dobro poznajemo iz Združene braće i Spašavanja vojnika Ryana, na koje se, čini nam se, radnja ove igre itekako oslanja. Ipak, ekipu ćemo još bolje upoznati, budući da, kažu u Ubisoftu, svaki lik ima svoju osobnost, a mi možemo s njima komunicirati što će biti vrlo bitno za realizaciju naprednih i napetih misija. I ova se igra uvelike oslanja na stvarne događaje.

Uz nove misije, na raspolaganju ćemo imati i nove jedinice, pa ćemo se moći poslužiti i jedinicama naoružanim strojnicama, tenkove će rješavati protu-tenkovska jedinica s ručnim bacačima, a udaljene neprijateljske položaje čistit će jedinica s minobacačima. Očekuje nas novi Unreal 3 engine i fantastična grafika ispresijecana real time filmskim sekvencama.

Igra će se u prodaji naći tijekom kolovoza.
Službeni sajt >>
Izdavač:Ubisoft

TAGOVIBrothers in Arms Hells Highway igre pucačina ubisoft

Komentiraj