Film i TV

To se traži!

Aside Banners

Bruce Campbell, hektolitri krvi i vojska nemrtvih u prvom traileru za ‘Ash vs. Evil Dead’

Piše , Objavljeno

Iako je od prvog Evil Deada prošlo gotovo 35 godina, još uvijek smo željni ludog Brucea Campbella i njegove nebulozne borbe protiv vojske opakih čudovišta i demona!

evil deadMalo je koji filmski serijal uspio preživjeti 35 godina i ne samo zadržati svoje stare fanove, već i privući cijelu vojsku novih među mlađim generacijama kako je to za rukom pošlo Evil Dead franšizi. Filmovi koji su od redatelja/scenarista Sama Raimija napravili međunarodnu zvijezdu s gažama na najvećim hollywoodskim blockbusterima, a od glumca Brucea Campbella geekovsku ikonu kakve se rijetko rađaju nakon tri bi filma iz glavnog serijala i jednog remakea iz 2013. godine sada trebali dobiti i dugoočekivanu seriju, a na Comic Conu u San Diegu je prije par dana predstavljen i prvi trailer za to čudo nazvano Ash vs. Evil Dead. Dosta priče… uživajmo!

Ash vs. Evil Dead – trailer:

Da, da… to je to što smo čekali! Suluda horor-akcija koja odiše klasičnom trash-campy atmosferom 80-ih i uz hektolitre krvi, fantastične maske i šminku čudovišta te nebulozne scenarističke podvige nas teleportira u dane djetinjstva kada smo hipnotizirano preplašeni uživali u avanturama Asha Williamsa i njegovoj borbi protiv demonskih vojski. Naravno, sve je to ništa bez glavne zvijezde Brucea Campbella, koji nikada nije uspio izaći iz okvira uloge koja ga je proslavila, ali se zato u njoj snalazi bolje nego itko drugi na ovoj planeti jer… pa on JE Ash Williams! Uz zgodne žene i zbunjene pomoćnike u seriji će mu društvo praviti gotovo jednako kultna Lucy Lawless (iliti Ksena), a prva od deset epizoda je najavljena za 31. listopada na TV kanalu Starz. Swallow this!

TAGOVIash Bruce Campbell evil dead horor komedija sam raimi serija

Komentiraj