Igre

Finish Him!

Aside Banners

Brutalna šora Sub-Zeroa i Scorpiona u prvom traileru za Mortal Kombat X

Piše , Objavljeno

Vjerojatno najbolja arkadna šora ikada iduće godine slavi 23. rođendan, a proslaviti će ga onim što najbolje zna: jubilarnim desetim nastavkom!

mortal kombat

Neki su od nas bili Tekkenovci, drugi su španali Street Fightera, ali većina je svoje sate ipak provodila uz Mortal Kombat, vjerojatno najbolju arkadnu šoru ikada. Ruku na srce, uz likove poput Raidena, Johnnya Cagea, Sonyu Blade i naravno, Sub-Zeroa i Scorpiona, igranje je bilo pravi užitak, a tko može zaboraviti neponovljivi i slatki zvuk fatalityja, trenutka u kojem vaš protivnika biva ponižen u tolikoj mjeri da kući mora otići pognute glave i bez ikakve želje za nastavkom života. Šmrc, koliko prekrasnih sjećanja….

Od prvog je nastavka prošlo 22 godine, a u tom je razdoblju na tržište izbačena hrpa novih edicija, remakeova i zasebnih igara. Nakon kraće stanke NetherRealm Studios 2011. godine na tržište izbacuje deveti nastavak, a za 2015. godinu spremaju i jubilarni deseti, koji ne bi trebao donijeti neke radikalne promjene, ali će i neki kozmetički zahvati biti dovoljni da se totalno navučemo i raskrvarimo prste višesatnim rokanjem po 16 nasumičnih tipki. Nema veze što se igra na policama dućana neće naći još mjesecima, prvi je CGI cinematic trailer vani, a mi smo već opasno nabrijani!

Mortal Kombat X – trailer:

Da, da… iako ne otrkiva apsolutno ništa o samoj igri, vidjeti Sub-Zera i Scorpiona kako se dvije minute šoraju uz podlogu nove stvari Wiz Khalife dovoljno je za naše jeftine duše, a pošto iz NetherRealm Studiosa najavljuju kako će igra zadržati svoje prepoznatljive 2D pozadine, iste likove i praktički isti stil i način igre, barem možemo biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji iščekujemo! Kako smo već rekli, Mortal Kombat X se na policama očekuje negdje sredinom 2015. godine, a moći će ga igrati vlasnici Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 i PC konzola.

TAGOVIarkada arkadna tučnjava igrica mortal kombat šora

Komentiraj