Zabava

Singer ide u dubine

Aside Banners

Bryan Singer će režirati novu ekranizaciju ’20 000 milja pod morem”

Piše , Objavljeno

Nakon što si je prisvojio X-Men franšizu, Singer isto namjerava učiniti i s kapitalnim djelom Julesa Verna, koji bi se mogao pretvoriti u cijeli serijal!

leagues

Bryan Singer već godinama nimalo suptilno daje do znanja kako mu je velika želja ekranizirati 20 000 milja pod morem, vjerojatno najpoznatije djelo “oca” SF-a, Julesa Verna. Iako je ta knjiga do sada doživjela nekoliko desetaka filmskih i TV ekranizacija od kojih je svakako najpoznatija ona iz 1954. godine s Kirkom Douglasom i Jamesom Masonom u glavnim ulogama, Singer vjeruje kako još uvijek ima prostora za nešto novo i svježe, a već neko vrijeme ima spremnu priču koju je okvirno složio sa scenaristima Rickom Sordeletom i Danom Studneyem. Sve je to godinama lebdjelo u eteru Hollywooda, ali izgleda kako je napokon došlo vrijeme za realizaciju.

20000

Naime, 20th Century Fox i Singer su objavili kako su uspjeli dogovoriti snimanje 20 000 milja pod morem, koje će biti redateljev idući film nakon što završi postprodukciju na nadolazećem X-Men: Apocalypse. Snimanje bi tako trebalo početi već ove jeseni, a Singer navodno već poprilično aktivno traži glavne glumce i lokacije za snimanje. Detalji o priči nisu poznati, ali se zna kako će u nju osim slavnih Neda Landa, profesora Aronnaxa i kapetana Nema biti uvedeno još nekoliko svježih likova te radnja s mnogo više SF elemenata, kako bi se ipak napravio određeni odmak od već toliko puta ispričane priče. Hoće li njegova vizija biti čemu ili ne vidjeti ćemo vjerojatno već krajem iduće godine, a ako stvari prođu dobro, moguć je i cijeli serijal o pustolovinama ekipe s Nautiliusa!

TAGOVI20 000 leagues under the sea 20 000 milja pod morem Bryan Singer jules verne sf

Komentiraj